Ja szukam kursu w okolicach Katowic i Sosnowca, jak na razie bez rezultatów, chyba się pofatyguję do diecezji osobiście, bo telefonów nikt nie raczy tam odbierać
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jesli można wiedzieć to dzie to pozwolenie załatwic?? Pozdrawiam Piotr
Komentarz
-
Nawet zbytnio szukać nie trzeba...
Jest temat nawet przyklejony na głównej stronie. Gdzie ludzie podają terminy w której diecezji i kiedy się odbywają szkolenia.
http://canon-board.info/showthread.php?t=32459.
Komentarz
-
Podane są już terminy kursów w Warszawie
W pierwszym półroczu 2009 r. planowane są dwa terminy kursu: pierwszy termin w sobotę 7 marca (9:00-15:00), a drugi termin w dniach 20, 21 i 23 kwietnia (17.00-19.00).
Zajęcia będą się odbywały w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej, przy ul. Miodowej 17/19 (sala św. Jana Chrzciciela).
Koszt 100 PLN (płatne na miejscu).
Zapisy na kurs można dokonywać internetowo: fundacja@dobrawiadomość.org.pl
lub telefonicznie (kom): (+48) 796 797 987
Szczegóły na www.dobrawiadomosc.org.pl.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Rzeczywiście Bywa z tymi Proboszczami różnie i to nie koniecznie w małych miastach . Zdarzyło mi się być na ślubie (jako gość) w jednym z Łódzkich kościołów … gdzie proboszcz za każdym razem gdy kamerzysta lub fotograf odwracali się tyłem do ołtarza przerywał liturgię i milczał , ja byli odwróceni obaj przodem to kontynuował . Po jakiś 15 min zarówno do kamerzysty jak i fotografa dotarła „delikatna aluzja” i ci zaczęli chodzić tyłem i stawać bokiem…Wyglądało to dość groteskowo zwłaszcza jak biedak z kamerom przewrócił się
.
Komentarz
-
W ubiegłym roku otrzymałem odpowiedź, że planowany jest kurs na wiosnę 2009 roku. Ponoć informacji można zasięgnąć telefonicznie o ile komuś uda się dodzwonić. Nr tel 042 66-48-725. Gdyby komukolwiek udało się dodzwonić i poznać szczegóły niech się nimi podzieli na forum.Komentarz
-
w dniach 14 i 21 marca w kosciele pw.św. Krzyża i św. Filipa Neri oraz oraorium Ksiezy Filipinów w Tarnowie, przy ul. Piłsudskiego 9
o 9 Msza św nastepnie wykład do godziny 13 30
warunkiem otrzymania pozwolenia jest udzial w dwoch kursach
zgłoszenia na kurs wydział duszpasterstwa ogolnego kurii dieciezjalnej w Tarnowie w terminie od 16 lutego do 10 marca telefon 014 63 17 380 email [email protected]
na pierwsze spotkanie nalezy dostarczyc 2 foty <3cm-4cm> no i oczywiscie 50zl
jesli ktos jest chetny zbieram ekipe z okolic nowego sącza
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zapomnialem dodac ze jest potrzebne skierowanie od ksiedz aproboszcza na kursFOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIEKomentarz
-
Eee nie bardzo rozumiem , tzn ze powinienem byc katolikiem , i dostac skierowanie od swojego ksiedza proboszcza aby wziac udzial w kursie ?no comment...Komentarz
-
dzwoniłem do ks ktory zajmuje sie tym w tarnowie i tak poleci wiec przekazuje to co on powiedzial aczkolwiek moze to byc roznie odebraneFOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIEKomentarz
-
rozumiem , moze o to chodzi zeby nie podrozowac po polsce za kursami i czekac na te u siebie w miescie , bo jesli chodzi o to co wczesniej napisalem , to nie mam slow...no comment...Komentarz
Komentarz