Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
a moze by sie znaliezli jeszcze jacys chetni w Bydgoszczy (oprocz mnie
) i mozna by przyspieszyc ten termin??
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.plKomentarz
-
-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Niestety, nie da się nic zrobić. Dzisiaj rozmawiałem o tym z ks. Wenancjuszem Zmudą, który prowadzi takie kursy i nic z tego. Trzeba czekać do jesieni... niestety...---------------
Don_Pedro_123
---------------Komentarz
-
Ludziska z okolic Katowic - dolączajcie !! W grupie siła i kurs się zorganizuje !!-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.plKomentarz
-
Ciesz się, że tylko 2 godziny to trwało. Ja niedawno skończyłem taki kurs to trwał 3 soboty po 4 godziny plus na końcu egzamin pisemny !na kurs "dla fotografów i operatorów sprzętu audiowizualnego" przeprowadzony przez Komisję Liturgiczną Archidiecezji Poznańskiej (uff, co za nazwa!) (generalnie: Kuria Metropolitalna) poszedłem bardziej z ciekawości. pierwsze zdziwienie było na parkingu: brak miejsc. drugie w kościele: pełno ludzi (sobota rano). wszyscy przyszli na kurs. efektem ponad dwugodzinnych wykładów była wypisana dla każdego imienna legitymacja upoważniająca do fotografowania w kościele podczas mszy św.Komentarz
-
Jak już wcześniej pisałem w Kurii Częstochowskiej takie zezwolenie wydają od ręki + co łaska czyli ok. 50 zł.Komentarz
-
Komentarz
-
-
Komentarz
Komentarz