Policz sobie jaka to gotówka u gostka jest w obrocie , mała marża i cena na koniec wychodzi dużo mniejsza . Nie trzeba mieć stanu magazynowego , zatrudniać dużo ludzi a to są koszty . Zobacz na komentarze , wszyscy towar otrzymują - ale ten czas oczekiwania. To wszystko tylko moje domniemania.
Podejrzane aukcje na Allegro itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
nastepna aukcja "odwolywacza"
tutaj zmienil zdanie
musiał jeszcze raz zmienić zdanie bo obiektyw wystawiony ponownie na allegro. z innego konta, bo tamto jest zawieszone.
nowa aukcja"Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"Komentarz
-
Najwyraźniej ktoś się wkurzył i zgłosił problem obsłudze serwisu aukcyjnego. Pewnie zamknęli mu konto za niepoważny powód odwołania aukcji i dobrze.nastepna aukcja "odwolywacza"
tutaj zmienil zdanie
musiał jeszcze raz zmienić zdanie bo obiektyw wystawiony ponownie na allegro. z innego konta, bo tamto jest zawieszone.
nowa aukcja
Niecierpię takich ludzi, którzy zwodzą innych i kombinują
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXIIKomentarz
-
Witamnastepna aukcja "odwolywacza"
tutaj zmienil zdanie
nowa aukcja
To ja kupiłem ten obiektyw na aukcji gdzie jest napisane "zmieniłem zdanie"
W sumie to nie widziałem nawet tej aukcji bo obiektyw był wystawiony tu na forum w dziale sprzedaż. Jestem z Rzeszowa więc się spotkałem ze sprzedającym, przetestowałem i kupiłem.
Wpadło mi niespodziewanie zlecenie w Ratuszu gdzie nie ma za dużo miejsca i z moją 35L bym się nie zmieścił. Cena była ok więc się nawet nie zastanawiałem.
Zlecenie załatwione więc obiektyw idzie pod młotek. Wystawiłem na allegro: to ta druga aukcja z cytatu i dalej poluje na 16-35L II w dobrej cenie.
Także ktoś tu źle coś sobie w głowie wykombinował, nie każda aukcja to wałek :rolleyes:
PozdroKomentarz
-
Historyjka pierwsza klasaWitam
To ja kupiłem ten obiektyw na aukcji gdzie jest napisane "zmieniłem zdanie"
W sumie to nie widziałem nawet tej aukcji bo obiektyw był wystawiony tu na forum w dziale sprzedaż. Jestem z Rzeszowa więc się spotkałem ze sprzedającym, przetestowałem i kupiłem.
Wpadło mi niespodziewanie zlecenie w Ratuszu gdzie nie ma za dużo miejsca i z moją 35L bym się nie zmieścił. Cena była ok więc się nawet nie zastanawiałem.
Zlecenie załatwione więc obiektyw idzie pod młotek. Wystawiłem na allegro: to ta druga aukcja z cytatu i dalej poluje na 16-35L II w dobrej cenie.
Także ktoś tu źle coś sobie w głowie wykombinował, nie każda aukcja to wałek :rolleyes:
Pozdro
Komentarz
-
ja mam w lepszejZamieszczone przez myu.fokeshija mam 16-35 II w dobrej cenie
-> patrz sprzedam....
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Kolejny wielbiciel odwoływania, a do tego link do aukcji powiesił na naszym forum.
http://allegro.pl/show_item.php?item=12181405727D mark II; C17-55 f/2,8; C 70-200 f/2,8 IS II; C 85 f/1,8; C 10-22, 430EX II
Moje fotki www.gasin.plKomentarz
-
Kolejny wielbiciel odwoływania, a do tego link do aukcji powiesił na naszym forum.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1218140572Kupującemu L...M gratulujemy?Kupujący: L...M (109)
Kwota do zapłaty: 1,00 zł (plus ewentualne koszty transportu)
zdRAWkiFotograf platoniczny
Komentarz
-
-
nie bądzmy dziećmi, to jest sprzedaż za ustalona kwote (napewno nie 1 zł) a obie strony chcą mieć asa w rękawie (czytaj:negatyw) gdyby druga strona nie dotrzymała umowy.Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
-
Dziwi mnie trochę, że tak Was oburza odwoływanie ofert i kończenie aukcji przed czasem. Chyba normalne, że jak ktoś z forum do mnie przyjedzie i będzie chciał kupić poza allegro to się zgodzę by prowizji nie płacić. Na aukcji bym napisał że uszkodzony by nie łamać regulaminu za bardzo ;-)
Dla mnie nie ma nic dziwnego w kończeniu aukcji przed czasem
Komentarz
Komentarz