Ceny Eos 20D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez Krakers
    no juz moge 20d kupic za 5800 moze ktos wie gdzie mozna taniej, zastanawiam sie czy meczyc znajomego w stanach czy dolozyc 3 stowy i miec go juz za tydzien pozdrawiam
    Jesli z tym dolozeniem 3 stow idzie tez w parze eurogwarancja to ja bym sie nie zastanawial tylko bral. Ewentualna wysylka kurierem w obie strony do USA to juz ok 3 stow jak sie zepsuje. A jak sie zepsuje drugi raz to juz przekraczas 3 stowy itp itd .

Komentarz

• Vitez
      zło konieczne
      • 2004
      • 19804

czy ktos zna juz moze aktualne ceny 20d?
      www.allegro.pl

Komentarz

• Krakers
        Początki nałogu
        • 2004
        • 467

dzieki za odpowiedz ja tez jak ktos sie cos zpytasz odesle cie do instrukcji obslugi a pozatym znalazlem czlowieka co ma 20d za 5800 jesli ktos ma lepsza cene to prosze podac pozdrawiam
        1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Komentarz

• Cichy
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 7450

ja mam taniej, zerknij w mój cennik.

http://www.negatyw.gangsta.pl
          O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• DarekSzu
            Bywalec
            • 2004
            • 170

A nową lampkę 580 EX możesz mieć ????
            Analog i cyfra

Komentarz

• kavoo
              Zablokowany
              • 2004
              • 1173

Ceny jak to ceny - normalne, ze ida w dol ;-) Ale w przypadku 20D spadek cen IMHO nie jest spowodowany tym, ze "pierwszy szal" juz przeszedl i trzeba nizsza cena zachecac - po prostu body pojawilo sie wszedzie na polkach i byle "mrowka" moze w tej chwili przywiezc sprzet na handel. Uznane TIP-y z renoma i tak na razie trzymaja cene na stalym poziomie, a ja nie zaluje ani jednej zlotowki sposrod 6400, ktore tommy'emu zaplacilem :-)
              A jutro przykrecam do body Tamronka 28-75/2.8... zobaczymy ile w tym Vitezowym zachwalaniu prawdy ;-)

Komentarz

• Krakers
                Początki nałogu
                • 2004
                • 467

CICHY tak tzrymac
                1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Komentarz

• Cichy
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 7450

Kupiłeś od Tommy'ego ? Czyli źródło to samo
                  O obiektywach wiem prawie wszystko

Komentarz

• Walkul
                    • 2004
                    • 13

Hej Cichy a przyznaj sie ile za niego placisz w hurcie czy tez tam gdzie kupujesz
                    - pytam bez owijania w bawelne bo i tak pewnie sciagne z USA tam mi wychodzi
                    cos tak za 5200 a ciekaw jestem ile zarabiaja TIP'y teraz po tym jak nie ma do
                    zwrotu tego niemieckiego podatku MWST 16%.
                    Cena 5700 i tak jest bdb i jesli do lutego 2005 jeszcze spadnie to bede mial
                    klopot bo moze sie okazac ze jesli masz towar z niemiec to w zwiazku z gwarancja
                    beda powody by zmienic kraj z ktorego ma byc ten moj 20D.

Mam nadzieje ze odpowiedz nie przyprawi Cie o stres
                    swoje i tak pewnie zarobisz - tak mysle.
                    Czuje ze wielu obywateli naszego Canon Board z niecierpliwoscia
                    bedzie czekac na zdrade tej tajemnicy - howgh !
                    Canonotoys

Komentarz

• dzi
                      Bywalec
                      • 2004
                      • 240

Cichy olej te 20D - bo to już towar przestarzały i lampeczke 580EX byśmy prosili

Komentarz

• Tequil
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 253

Zamieszczone przez kavoo
                        Ceny jak to ceny - normalne, ze ida w dol ;-) Ale w przypadku 20D spadek cen IMHO nie jest spowodowany tym, ze "pierwszy szal" juz przeszedl i trzeba nizsza cena zachecac - po prostu body pojawilo sie wszedzie na polkach i byle "mrowka" moze w tej chwili przywiezc sprzet na handel. Uznane TIP-y z renoma i tak na razie trzymaja cene na stalym poziomie, a ja nie zaluje ani jednej zlotowki sposrod 6400, ktore tommy'emu zaplacilem :-)
                        A jutro przykrecam do body Tamronka 28-75/2.8... zobaczymy ile w tym Vitezowym zachwalaniu prawdy ;-)
                        Według mnie przeplaciles ... za 6500zł mozna kupic w PSTRYKu. Jak bys porozmawial moze i dostal bys jakas znizke lub cos by dorzucili... przesylka przy tej kwocie GRATIS
                        Obniż rachunki za energię z planem z cenami dynamicznymi Pstryk. Gwarancja ceny maksymalnej, wygodna aplikacja mobilna, monitoring zużycia i kosztów prądu w czasie rzeczywistym i zmiana dostawcy w 3 krokach online.
                        Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Komentarz

• kavoo
                          Zablokowany
                          • 2004
                          • 1173

Zamieszczone przez Tequil
                          Według mnie przeplaciles ... za 6500zł mozna kupic w PSTRYKu. Jak bys porozmawial moze i dostal bys jakas znizke lub cos by dorzucili... przesylka przy tej kwocie GRATIS
                          www.pstryk.pl
                          Przeplacilem, bo w pstryku jest o stowe drozszy? Czegos tu nie rozumiem

12 miesiecy gwarancji w Polsce mam dokladnie tak samo, jakbym kupil w pstryku czy dowolnm innym sklepie. Jak mi przeleci 12 miesiecy, to na upartego mam kolejne 12 gwarancji waznej tam, gdzie aparat byl kupiony (Canon Polska honoruje tylko rok eu-gwarancji) - a tego od pstryka bym juz nie mial ;-)
                          Poza tym aparat kupilem prawie 3 tygodnie temu, jak u pstryka wisiala jeszcze jakas cena z kosmosu z dopiskiem "aparat bedzie dostepny pod koniec pazdziernika" (albo nawet listopada, nie pamietam) ;-)

EDIT:
                          U pstryka 20D kosztuje 6599 zl (samo body), wiec jest o 200 zl drozszy, nie o 100... wlasnie sprawdzilem :-)

Komentarz

• Tequil
                            Początki nałogu
                            • 2004
                            • 253

ceny mopzna negocjowac u pstryka... jesli sie z odpowidnim czlowiekiem rozmawia...
                            w koncu mamy wolny rynek, spoko
                            Lecz jak na TIPa to drozyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Komentarz

• Czacha
                              fotograf
                              • 2004
                              • 4868

Zamieszczone przez Vitez
                              Polska chyba nadal nie kojarzy ze jestesmy juz w Unii i powinnismy miec ceny rowne np z niemieckimi (nie wnikajac w podatki, przynajmniej cla nie ma).
                              dlaczego nie wnikajac? przeciez to ma kolosalne znacznie..
                              poza tym - co ma bycie w unii ze zrownywaniem cen? a czy ceny w niemczech sa takie same jak we francji lub we wloszech? wiec o co te pretensje.. ?
                              https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

dzieki za odpowiedz ja tez jak ktos sie cos zpytasz odesle cie do instrukcji obslugi
                                Alez prosze cie bardzo - ja zawsze tak robie.
                                To znaczy:
                                - zanim zapytam to sprawdzam w instrukcji, googlach, archiwach grup dyskusyjnych (zapewne dlatego baaardzo rzadko o cos pytam, najczesciej o sample ze szkiel z konkretnymi nastawami z aparatu - wlascicieli danych szkiel 8) )
                                - sam odsylam zawsze najpierw do instrukcji, potem jak wyzej.
                                Wiec raczej nie bedziesz mial okazji sie "odwdzieczyc" .

Komentarz

Pracuję...