Zamieszczone przez Krakers
Ceny Eos 20D
Zwiń
X
-
Jesli z tym dolozeniem 3 stow idzie tez w parze eurogwarancja to ja bym sie nie zastanawial tylko bral. Ewentualna wysylka kurierem w obie strony do USA to juz ok 3 stow jak sie zepsuje. A jak sie zepsuje drugi raz to juz przekraczas 3 stowy itp itd . -
-
dzieki za odpowiedz ja tez jak ktos sie cos zpytasz odesle cie do instrukcji obslugi a pozatym znalazlem czlowieka co ma 20d za 5800 jesli ktos ma lepsza cene to prosze podac pozdrawiam1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXIIKomentarz
-
O obiektywach wiem prawie wszystko
Komentarz
-
-
Ceny jak to ceny - normalne, ze ida w dol ;-) Ale w przypadku 20D spadek cen IMHO nie jest spowodowany tym, ze "pierwszy szal" juz przeszedl i trzeba nizsza cena zachecac - po prostu body pojawilo sie wszedzie na polkach i byle "mrowka" moze w tej chwili przywiezc sprzet na handel. Uznane TIP-y z renoma i tak na razie trzymaja cene na stalym poziomie, a ja nie zaluje ani jednej zlotowki sposrod 6400, ktore tommy'emu zaplacilem :-)
A jutro przykrecam do body Tamronka 28-75/2.8... zobaczymy ile w tym Vitezowym zachwalaniu prawdy ;-)Komentarz
-
-
-
Hej
Cichy a przyznaj sie ile za niego placisz w hurcie czy tez tam gdzie kupujesz
- pytam bez owijania w bawelne bo i tak pewnie sciagne z USA tam mi wychodzi
cos tak za 5200 a ciekaw jestem ile zarabiaja TIP'y teraz po tym jak nie ma do
zwrotu tego niemieckiego podatku MWST 16%.
Cena 5700 i tak jest bdb i jesli do lutego 2005 jeszcze spadnie to bede mial
klopot bo moze sie okazac ze jesli masz towar z niemiec to w zwiazku z gwarancja
beda powody by zmienic kraj z ktorego ma byc ten moj 20D.
Mam nadzieje ze odpowiedz nie przyprawi Cie o stres
swoje i tak pewnie zarobisz - tak mysle.
Czuje ze wielu obywateli naszego Canon Board z niecierpliwoscia
bedzie czekac na zdrade tej tajemnicy - howgh !CanonotoysKomentarz
-
-
Według mnie przeplaciles ... za 6500zł mozna kupic w PSTRYKu. Jak bys porozmawial moze i dostal bys jakas znizke lub cos by dorzucili... przesylka przy tej kwocie GRATISZamieszczone przez kavooCeny jak to ceny - normalne, ze ida w dol ;-) Ale w przypadku 20D spadek cen IMHO nie jest spowodowany tym, ze "pierwszy szal" juz przeszedl i trzeba nizsza cena zachecac - po prostu body pojawilo sie wszedzie na polkach i byle "mrowka" moze w tej chwili przywiezc sprzet na handel. Uznane TIP-y z renoma i tak na razie trzymaja cene na stalym poziomie, a ja nie zaluje ani jednej zlotowki sposrod 6400, ktore tommy'emu zaplacilem :-)
A jutro przykrecam do body Tamronka 28-75/2.8... zobaczymy ile w tym Vitezowym zachwalaniu prawdy ;-)
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|Komentarz
-
Przeplacilem, bo w pstryku jest o stowe drozszy? Czegos tu nie rozumiemZamieszczone przez TequilWedług mnie przeplaciles ... za 6500zł mozna kupic w PSTRYKu. Jak bys porozmawial moze i dostal bys jakas znizke lub cos by dorzucili... przesylka przy tej kwocie GRATIS
www.pstryk.pl
12 miesiecy gwarancji w Polsce mam dokladnie tak samo, jakbym kupil w pstryku czy dowolnm innym sklepie. Jak mi przeleci 12 miesiecy, to na upartego mam kolejne 12 gwarancji waznej tam, gdzie aparat byl kupiony (Canon Polska honoruje tylko rok eu-gwarancji) - a tego od pstryka bym juz nie mial ;-)
Poza tym aparat kupilem prawie 3 tygodnie temu, jak u pstryka wisiala jeszcze jakas cena z kosmosu z dopiskiem "aparat bedzie dostepny pod koniec pazdziernika" (albo nawet listopada, nie pamietam) ;-)
EDIT:
U pstryka 20D kosztuje 6599 zl (samo body), wiec jest o 200 zl drozszy, nie o 100... wlasnie sprawdzilem :-)Komentarz
-
ceny mopzna negocjowac u pstryka... jesli sie z odpowidnim czlowiekiem rozmawia...
w koncu mamy wolny rynek, spoko
Lecz jak na TIPa to drozyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|Komentarz
-
dlaczego nie wnikajac? przeciez to ma kolosalne znacznie..Zamieszczone przez VitezPolska chyba nadal nie kojarzy ze jestesmy juz w Unii i powinnismy miec ceny rowne np z niemieckimi
(nie wnikajac w podatki, przynajmniej cla nie ma).
poza tym - co ma bycie w unii ze zrownywaniem cen? a czy ceny w niemczech sa takie same jak we francji lub we wloszech? wiec o co te pretensje.. ?Komentarz
-
Alez prosze cie bardzo - ja zawsze tak robie.Zamieszczone przez Krakersdzieki za odpowiedz ja tez jak ktos sie cos zpytasz odesle cie do instrukcji obslugi
To znaczy:
- zanim zapytam to sprawdzam w instrukcji, googlach, archiwach grup dyskusyjnych (zapewne dlatego baaardzo rzadko o cos pytam, najczesciej o sample ze szkiel z konkretnymi nastawami z aparatu - wlascicieli danych szkiel 8) )
- sam odsylam zawsze najpierw do instrukcji, potem jak wyzej.
Wiec raczej nie bedziesz mial okazji sie "odwdzieczyc"
.
Komentarz
Komentarz