A to nowy ten Twój 10 D ???
Ceny Eos 20D
Zwiń
X
-
-
Nie. mam aktualnie 2 na stanie. Nowy i moj. Nowy idzie do sprzedania w pon. a moj wlasnie odebral klient.dSLR + coś tam...Komentarz
-
Właśnie straciłem zaufanie do zakupu u Pana Aparatu
Jakie mam gwarancje, że sprzęt jest całkowicie nowy ??? teraz żadnych. Musielibyśmy umawiać się do serwisu na dokonania sprawdzenia ilości wykonanych zdjęć tym body .... a jełśi za każdą klatke ustalimy - 100 zł ???
Analog i cyfraKomentarz
-
Przeciez napisalem ze swoj sprzedalem dzisiaj. A nowy jest dla Ciebie. Zreszta wszystko masz w PW. pozdrawiam.dSLR + coś tam...Komentarz
-
Ja w polskiem sklepie internetowym 20D widziałem za 6800 - 6900 zł (ale nie pamiętam gdzie
)
.:: CANON G5 :: CF Lexar 128 MB :: SanDisk Ultra II 1GB ::.
>>plfoto<<Komentarz
-
Ceny w Usa są poza Japonią najniższe na świecie.
W Polsce szacowana cena Eos 20D po wejściu do sklepów ma wynosić około 7500-8000tyś złotych.
W Niemczech ceny są nieco wyższe niż w Polsce .
Aktualnie dolar kosztuje niecałe 3,70 i to dlatego taka różnica. ( euro prawie 4,50 ).
Wieć 1500 dolców to nie to samo co 1500 euro.Komentarz
-
to chyba na Allegro i w sklepach internetowych. Tak jak już pisałem w innym wątku w Canonie powiedzieli mi, że cena ma być ustalona na 12 000 PLN, a w innym sklepie foto w Krakowie, powiedzieli "grubo ponad 10000PLN na początek, później spadnie ale nie wiadomo kiedy"Zamieszczone przez AzazelCeny w Usa są poza Japonią najniższe na świecie.
W Polsce szacowana cena Eos 20D po wejściu do sklepów ma wynosić około 7500-8000tyś złotych.
jak to porównam do cen USA to mnie szlag trafia, generalnie żyjemy w dziwnym krajuKomentarz
-
Z tego co ja czytalem, to cena w Polsce nie powinna przekroczyc 10 000, ale prawie ma dobic do tej granicy. Ale na prawde slychac rozne - czesto sprzeczne glosy. Jesli Canon Polska znow przeliczy 1 euro = 5,12 zl, to moze byc tragicznie:/EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
To kupisz sobie w Niemczech. Serwis Canon Polska honoruje Eurogwarancje o ile masz rowniez dowod zakupu.Zamieszczone przez eternusJesli Canon Polska znow przeliczy 1 euro = 5,12 zl, to moze byc tragicznie:/Komentarz
-
Co nie zmienia faktu, ze milej by bylo kupic normalnie w naszym pieknym kraju, z polska instrukcja, z podatkiem dla naszego kochanego rzadu, itp.Zamieszczone przez VitezTo kupisz sobie w Niemczech. Serwis Canon Polska honoruje Eurogwarancje o ile masz rowniez dowod zakupu.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)Komentarz
-
Ktoś (niestety nie umiem znaleźć postu) w zeszłym tygodniu wspominał, że wczoraj (tj. środa 8 września) miała być znana sklepowa cena 20D w sklepie Canona w Krakowie. Czy może już coś wiecie na ten temat?Komentarz
-
Gość mówi, że nici z środy, co więcej podniósł cenę (patrz allegro link wyżej) z 6750 na 7000Zamieszczone przez buitreKtoś (niestety nie umiem znaleźć postu) w zeszłym tygodniu wspominał, że wczoraj (środa 8 września) miała być znana sklepowa cena 20D w sklepie Canona w Krakowie. Czy może już coś wiecie na ten temat?the silence is deafeningKomentarz
-
za 6750 widzialem na d-photo.ceti.pl
a co do ceny to czekam az beda na stanie i wtedy mysle ze wiekszosc ludzi sie rozczaruje cenaKomentarz
-
to ten sam co na allegroZamieszczone przez ryhuza 6750 widzialem na d-photo.ceti.pl
a to ciekaweZamieszczone przez ryhua co do ceny to czekam az beda na stanie i wtedy mysle ze wiekszosc ludzi sie rozczaruje cena
co masz na myśli
the silence is deafeningKomentarz
-
Canon moze wypuszczac 20D przez waskie gardlo by na stanie bylo malo sztuk a przez to ceny wywindowane z powodu wiekszego popytu niz podazyZamieszczone przez gietrzya to ciekaweZamieszczone przez ryhua co do ceny to czekam az beda na stanie i wtedy mysle ze wiekszosc ludzi sie rozczaruje cena
co masz na myśli 
... oczywiscie jak konkurencja ruszy to i gardlo sie otworzy i ceny znormalnieja... dlatego ciagle radze czekac co najmniej do konca pazdziernika
Komentarz
Komentarz