a jak w takim wypadku wyglądają ceny np. 350D?
sprowadzanie sprzętu z USA
Zwiń
X
-
-
Tak sobie przegladalem oferty slepow w USA i... znalzlem cos takiego !!
Czy to aby nie jakis walek?? Jak tak policzylem z przesykla Polamerem do PL to wychodzi na nasze jakies ~2500 PNL
To raczej tanio co
Albo opcja ta
body + Tamron 28-75mm f2,8 za okolo 3900 - 4000 PLN.
Wiadomo ze bez cla bo paczka idze nadana przez Polamer jako "gift".
Zna ktos ten sklep. Moze Panowie forumowicze zza wielkiej wody sie wypowiedza.Ostatnio edytowany przez SimOn!; 3740.podpis...
Komentarz
-
na eBay'u czasem cena dochodzi do 700-720 USD ale nie mam pojęcia jak to się ma do jakości usługi
Komentarz
-
-
-
a body 350D (z oprogramowaniem, kablami)+karta pamięci z takiego źródła ile by mogło wynieść?
Komentarz
-
Ale czemu jestes taki tajemniczy , czytales wczesniej facet chce kupic taki sprzet to sie dopytuje.Zamieszczone przez Jacnie ma takiej oferty w atrakcyjnej cenie, to jest teraz promocja na taki zestaw jak podalem i ZTCMW zostaly 4 szt.
Nie rozumiem po co takie podchody
podpis...
Komentarz
-
Ja nie handluje sprzetem i sie tym nie zajmuje, mam dojscie do jakiegos dystrybutora, hurtowni i teraz jest promocja, jest jeszcze zestaw 350+kit za 3700... chcesz?... hurtownia jest elektroniczna ale maja tez czasami aparaty z gwarancja PLZamieszczone przez SimOn!Ale czemu jestes taki tajemniczy , czytales wczesniej facet chce kupic taki sprzet to sie dopytuje.
Nie rozumiem po co takie podchody
Komentarz
-
a wracając do USA...
czy w granicach cenowych nowego 350D można znaleźć jakiś używany sprzęt ale klasę (albo i kilka klas) wyższy?
mile widziane linki
Komentarz
Komentarz