valuebasket.pl

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tom77
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2875

Odp: valuebasket.pl

Zamieszczone przez italy
    900 euro czyli 3860zł

Komentarz

• italy
      Uzależniony
      • 2011
      • 507

No wiesz, za 3300 w zl polskich chyba już nie wyhaczysz A z drugiej strony to po cholerę ci tamron jak masz Canona 100-400 tylko nie wiem którego

Komentarz

• Tom77
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2875

Zamieszczone przez italy
        No wiesz, za 3300 w zl polskich chyba już nie wyhaczysz A z drugiej strony to po cholerę ci tamron jak masz Canona 100-400 tylko nie wiem którego
        Jakbym miał II to bym o 150-600 nie gadał

Komentarz

• italy
          Uzależniony
          • 2011
          • 507

Zamieszczone przez Tom77
          Jakbym miał II to bym o 150-600 nie gadał
          A tak na poważnie , to jest Ci potrzebne 500-600 mm ? Wiesz ile z tym problemów ?

Komentarz

• Tom77
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2875

Z takimi problemami to ja sobie poradzę Na FF 600 jest w sam raz

Komentarz

• italy
              Uzależniony
              • 2011
              • 507

Zamieszczone przez Tom77
              Na FF 600 jest w sam raz
              No , ale ja mam 900 mm a Ty tylko 600 mm

Komentarz

• nowart
                Uzależniony
                • 2007
                • 809

Zamieszczone przez r_m
                Znajomy kiedyś miał lustrzankę bez polskiego menu, ale z azjatyckimi językami.
                W komentarzu na allegro tez ktoś o tym pisał "Przysłali Nikon D7100 bez polskiego menu , chociaż na stronie było podane j.pol w menu" (tak, wiem, że to nie Canon, ale nie zgadza się to z Twoją wypowiedzią, że "mają wszystkie").
                "kiedyś" to może i tak było, co do nowych sprzętów to miałem tego w rękach masę, zarówno z dalekiego wschodu jak i usa. Żaden nie miał wyciętego języka polskiego.

Zamieszczone przez salas
                Ja mam 6d bez polskiego jezyka, kupiony u chinczykow
                Tylko, że Ty chyba masz wersję 6d specjalnie na rynek chiński, wykastrowaną z gps i wifi prawda? Nie widziałem 6d z wifi/gps bez j.pol. a widziałem i wersje z Singapuru/Usa.
                Choć nie zaprzeczam, może są jakieś dziwne wyjątki, człek całe zycie się uczy

Komentarz

• r_m
                  Pełne uzależnienie
                  • 2009
                  • 2418

Nie będę się spierał, bo masz o wiele większe doświadczenie ze sprzętem, jednak komentarze u valuebasket na allegro mówią także o Sony, kolega ma nowego Canona bez polskiego menu, więc wygląda na to, że zdarzają się jakieś wersje azjatyckie bez jęz.polskiego, co może być ważne dla niektórych zainteresowanych.

Komentarz

• Anvil
                    • 2010
                    • 0

Kurcze nie wiem dlaczego nie mogę skorzystać z płatności paypal na ich stronie www. Mógł by ktoś sprawdzić czy działa i można się zalogować na PP?
                    ^_^

Komentarz

• 5pirit
                      Początki nałogu
                      • 2009
                      • 433

Oglądam ich oferty i jedna kusi mnie bardzo, bo cena jest megaśna:

Obiektyw Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art do Canon EF (Czarny) - Sigma Lenses - SLR Lenses - Lenses | ValueBasket PL

Tylko jednak jakiś lekki strach jest.
                      eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Komentarz

• PRZEMOLO79
                        Bywalec
                        • 2012
                        • 155

Uważajcie na Valuebasket to już nie ta sama firma co na początku! Zamówiłem C6d 10.03 mija miesiąc i nic zwlekanie, zdawkowe odpowiedzi że opóźnienia na magazynie itp. A aparatu jak nie ma tak nie ma i nikt nie potrafi powiedzieć kiedy będzie! W piętek anulowałem zamówienie, anulacja została przyjęta i teraz sobie czekam na pieniądze dalej nic...cisza.....sprawę zamierzam skierować na policję. Nie mam ani aparatu ani pieniędzy i m-c w d....

Komentarz

• ThomasVoland
                          przedtem skinny500
                          • 2010
                          • 84

Skoro ledwo miesiąc to wszystko po staremu przecież. Od zawsze masa zamówień wychodziła i z dużo większymi opóźnieniami

Sent from my iPad using Tapatalk

Komentarz

• PRZEMOLO79
                            Bywalec
                            • 2012
                            • 155

Tak może i masz rację są tacy co czekają po 2 m-ce :-) kupowałem obiektyw u nich to dostałem go po 10 dniach :-) miałem szczęście widocznie. Nie neguję ich polityki ale niech to zaznaczą. Ja potrzebowałem aparatu do pracy i trochę to za długo dla mnie. Swoją drogą ciekawe ile czasu pójdzie kasa, z tym widać też mają problem a tu już nie ma usprawiedliwienia, tym bardziej że konto jest w Polsce...Szkoda że mają takie podejście.

Sent from my iPad using Tapatalk[/QUOTE]

Komentarz

• Tom77
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2875

Zamieszczone przez PRZEMOLO79
                              Uważajcie na Valuebasket to już nie ta sama firma co na początku! Zamówiłem C6d 10.03 mija miesiąc i nic zwlekanie, zdawkowe odpowiedzi że opóźnienia na magazynie itp. A aparatu jak nie ma tak nie ma i nikt nie potrafi powiedzieć kiedy będzie! W piętek anulowałem zamówienie, anulacja została przyjęta i teraz sobie czekam na pieniądze dalej nic...cisza.....sprawę zamierzam skierować na policję. Nie mam ani aparatu ani pieniędzy i m-c w d....
                              W jakim sensie nie ta sama ?

Komentarz

• splice
                                Bywalec
                                • 2014
                                • 168

I JA PRZESTRZEGAM!!!!!! W zeszłym roku robiłem u nich 2 razy zakupy na 7000,- i było wszystko w jak najlepszym porządku i tym razem zamówiłem u nich SIGMĘ 20 1.4 ART. Wysyłka miała nastąpić od 2 do 6 dni, po 2 tygodniach było napisane że będzie opźnienie. Wkur......em się i anulowałem zamówienie. Czekam już ponad tydzień i pieniędzy jak nie było jak nie ma. Czekam jeszcze tydzień i zgłaszam sprawę na policję.

NIE KUPUJCIE TAM!!!

OSZUŚCI!!!

Lepiej dozbierać parę złotych i kupić w Polsce. Podejrzewam, że w ogóle tego sprzętu nie mają, tylko obracają wpłacanymi pieniędzmi w tym czasie, moje 3 tysiące mają już prawie miesiąc to pare złotych można w ten sposób zarobić.

PRZESTRZEGAM KAŻDEGO - SZKODA NERWÓW!!!
                                Canon EOS R, Canon 6D, 14mm 2.8, C35L, C24-70L 2.8 II, C135L, 4x600RT, adapter RT-EF

Komentarz

Pracuję...