Canon 6D - raty 0% ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • henryk105a
    Dopiero zaczyna
    • 2013
    • 28

Odp: Canon 6D - raty 0% ?

Zamieszczone przez Yaru
    Nie rozumiem, lepiej wydać 5599 niż 5380 ?
    Jednak pozostaję przy swojej opcji.
    W ofercie o której pisałem też był z pakietem Adobe i po sprzedaży LR 5 to jednak wychodzi poniżej 5300

Komentarz

• Yaru
      Początki nałogu
      • 2010
      • 256

Zamieszczone przez henryk105a
      W ofercie o której pisałem też był z pakietem Adobe i po sprzedaży LR 5 to jednak wychodzi poniżej 5300
      Aha, o LR nie napisałeś wcześniej, tak czy siak trzeba się rozglądać bo często dobre oferty są pod nosem, ja do sklepu pojechałem tak trochę na hurra i bo byłem tam przejazdem, potem do pobliskiego banku po pieniądze i tak to wróciłem do domu z 6D a miałem się tylko wstępnie rozejrzeć bo zakup planowałem dopiero w kolejnym miesiącu.
      Ostatnio edytowany przez Yaru; 37932.
      Sprzedałem Canony poszedłem do Sony

Komentarz

• Bolek02
        Pełne uzależnienie
        • 2010
        • 3225

Czego nie rozumiesz ?
        Kupiłeś sprzęt za gotówkę a Kolega chce kupić na raty 0%.
        Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

• michalko
          Bywalec
          • 2013
          • 133

Jak jesteś zatrudniony wystarczy zwykle zaświadczenie o zatrudnieniu lub pit.

Opcjonalnie możesz kupić kartą kredytową jak masz/możesz w swoim banku wyrobić, tylko tam po czasie ostetki zapłacisz.
          EFM+22mm; 5D+50mm

Komentarz

• Kill3rReaper
            • 2014
            • 8

Witam!
            Specjalnie się zarejestrowałem na forum, żeby podesłać info na temat rat 0% (też chcę wziąć 6D na raty 0% ):
            Gazetka - sklep saturn.pl
            Z tego co mi sprzedawca mówił w sklepie, tyczy się to WSZYSTKICH produktów. Jutro idę złożyć wniosek kredytowy
            Dam znać czy rzeczywiście można wziąć 6D i czy na pewno są to raty 0%

Komentarz

• Merde
              Grzeczny i układny podpis
              • 2008
              • 7756

Zamieszczone przez Kill3rReaper
              Specjalnie się zarejestrowałem na forum, żeby podesłać info na temat rat 0% (też chcę wziąć 6D na raty 0% ):
              Gazetka - sklep saturn.pl
              6149.-
              30 x 235.72 zł
              Chyba nie bardzo...
              I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• igor58
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 1872

w Saturnie raty 0% są na wszystkie produkty, pod warunkiem, że bierzemy ich 10 (rat)

Komentarz

• Kill3rReaper
                  • 2014
                  • 8

Ujmę to prościej: sprzedawca DZISIAJ w sklepie powiedział mi, że oferta rat 0% obejmuje aktualnie WSZYSTKIE produkty. Ilość rat - 50 (pytałem o 40 i stwierdził, że 40 nie, ale 50 tak). Z tego co widzę, oferta trwa od 30.10 - 5.11.

Komentarz

• becekpl
                    Pełne uzależnienie
                    • 2009
                    • 4318

Zamieszczone przez Merde
                    6149.-
                    30 x 235.72 zł
                    Chyba nie bardzo...
                    bardzo czesto przy pierwszym wyliczaniu rat pokazuje wynik wraz z ubezpieczeniem
                    juz podczas rozmowy mozna z tego ubezpieczenia zrezygnować i wtedu raty sa naprawde 0%
                    wlasnie to przerabialem
                    Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
                    Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!

Komentarz

• leinad1
                      Coś już napisał
                      • 2009
                      • 59

Raty w saturnie i media markt faktycznie zawsze są 0%, ale tylko w sklepie na miejscu. Można kupić online i odebrać osobiście i też będzie 0%. Próbują wcisnąć ubezpieczenie, ale należy grzecznie podziękować Wyliczenie rat, o którym wspomniał Merde dotyczy rat online, które nie są 0%. Także śmiało korzystać I oczywiście można brać na mniejszą liczbę rat, przynajmniej do tej pory zawsze tak było, więc nie wiem skąd sprzedawca wziął info, że nie można. Wszelkich informacji nt. kredytu zasięgajcie w punkcie ratalnym a nie u sprzedawców.

PS. No i cashback 400zł na 6d obecnie jest
                      Ostatnio edytowany przez leinad1; 25492.

Komentarz

• fomag
                        Właściciel forum
                        • 2011
                        • 1565

Gazetka - sklep saturn.pl....
                        Bardzo chciałbym wierzyć w taką dobroć zwykłych ludzi, że ktoś specjalnie się rejestruje w tym celu. To dodaje wiary w normalnych ludzi. Zbyt często to są wynajęte byty od agencji marketingowych i PR...

Wielki brat patrzy
                        Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!

Komentarz

• Merde
                          Grzeczny i układny podpis
                          • 2008
                          • 7756

Ujmę to prościej: sprzedawca DZISIAJ w sklepie powiedział mi, że oferta rat 0% obejmuje aktualnie WSZYSTKIE produkty. Ilość rat - 50 (pytałem o 40 i stwierdził, że 40 nie, ale 50 tak). Z tego co widzę, oferta trwa od 30.10 - 5.11.
                          Uwierzę jak pokażesz skany spisanej umowy ratalnej z której będzie wynikać, że płacisz 122,98 x 50 rat.
                          I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• Bangi
                            Moderator
                            • 2010
                            • 5499

Brałem już kiedyś coś w Saturnie i Media... na raty 0% i było rzeczywiście 0%., nota bene właściciel sklepów jest ten sam, jako ciekawostkę podam, że jak kupowałem swego czasu TV to w Saturnie był droższy o 1000 PLN niż ten sam w Media
                            Ubezpieczenie oczywiście zawsze wciskają, bo z tego mają prowizję i ewentualny zarobek, ale zawsze udawało mi się zrezygnować z ubezpieczenia. W Euro kiedyś też brałem i też było 0%.
                            Taka oferta rzeczywiście jest dobra, o ile oczywiście wyjściowa cena sprzętu nie jest jakaś szczególnie wygórowana względem cen innych sklepów, bo tak czy siak, to przecież nie jest za darmo dawane
                            SAMOLOTY CB
                            SAMOLOTY lotnictwo.net
                            SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• Kill3rReaper
                              • 2014
                              • 8

Zamieszczone przez fomag
                              Bardzo chciałbym wierzyć w taką dobroć zwykłych ludzi, że ktoś specjalnie się rejestruje w tym celu. To dodaje wiary w normalnych ludzi. Zbyt często to są wynajęte byty od agencji marketingowych i PR...

Wielki brat patrzy
                              Bez przesady - zarejestrowanie się to 2 minuty czasu
                              A czemu piszę? Bo choruję na ten aparat od jakiegoś miesiąca, szukam ciągle po googlu i sklepach za nim, bo jedyną opcją na jego nabycie w moim przypadku jest rozłożenie na dużo rat (40 - wymóg Żony :P ) i 0% (bo mnie krew zalewa, że za zwykłe raty bym musiał zapłacić 1200pln więcej, czyli np. nowy słoik do aparatu...).
                              Tak więc chciałem się podzielić z innymi. Linka podałem do Saturna, bo niestety tylko tam aparat jest dostępny w ratach 0%...
                              BTW: Cena na miejscu jest WYŻSZA niż w gazetce online! Wynosi bodajże 6279pln jeśli pamięć mnie nie myli... (Port Łódź). Dzisiaj po pracy jadę się zorientować co i jak. Jeśli rzeczywiście będą to raty 0%, to kupuję i wrzucę zdjęcie z ratami

Komentarz

• tombas
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 2194

Zamieszczone przez Merde
                                Uwierzę jak pokażesz skany spisanej umowy ratalnej z której będzie wynikać, że płacisz 122,98 x 50 rat.
                                To nie jest kwestia wiary, to sa fakty, w wakacje w MM była podobna promo i "kupiłem" 16-35 na 50 rat 0% (dodatkowo był caschback ;-)) i wtedy także była to promocja NA WSZYSTKO co było dostepne na pólce w sklepie
                                Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
                                (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

Pracuję...