Canon 6D - raty 0% ?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MM-architekci
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2227

Canon 6D - raty 0% ?

Szukam i szukam ale marnie idzie. Czy ktoś orientuje się czy/gdzie można kupić 6d na raty 0%? Niestety niektóre sklepy mają 0% na wybrane produkty, czy też zestaw 6d+24-105 jedynie.
    no comment...
  • szwayko
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 2085

Odp: Canon 6D - raty 0% ?

Spróbuj się dogadać w danym oddziale, np. EuroAGD. 6D faktycznie w zestawie mają za 10tyś w 10x0%, a same już nie.
    Spróbuj osobiście się dogadać. Ja kiedyś u nich kupiłem X100 za 4tys. - mimo że nie był on w promocji 0%, to nabyłem go w tej formie. Wszystko dobrze się skończyło. Kierownik mi powiedział że towar do 5tys. mogą dać na 10x0% bez ubezpieczeń, ale było to ze 3 lata temu. Teraz czekam na 2 szkła u nich - też, tylko dlatego że ujęte w 10x0%. Niektóre ceny są z kosmosu, a inne są podobne - i masz możliwość płacić kredytówką bez dodatkowych opłat czy właśnie 10x0%.

Jakie znasz inne sklepy z foto z 10x0%?
    frickr FB
    www.szwajkowski.pl

Komentarz

• igor58
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1872

W Saturnie mają raz na jakiś czas, trzeba wchodzić na ich stronę, czytać gazetkę
      niedawno mieli (30x 0%), tylko aparatów nie było"na stanie"

Komentarz

• namoamo
        Uzależniony
        • 2009
        • 928

Na stanie nie ma, ale można zamówić - dwa tygodnie oczekiwania.
        Flickr

Komentarz

• banan82
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1165

latwiej wziasc pozyczke w banku na powiedzmy 6tys. zl i kupic 6D z hong kongu za niedale 5000zl. Ten dodatkowy tysiac wziasc na ewentualne clo itp.

Duzo bardziej sie oplaci niz kupowac 6D w cenie 5DmkIII
          5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
          Crazy Apple Fanboy
          Ex Linux User

Komentarz

• MC_
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 3444

Tylko jak ktoś ma "braść" pożyczkę to w takiej opcji zapłaci odsetki i zupełnie gratis będzie miał problem z gwarancją.

Komentarz

• namoamo
              Uzależniony
              • 2009
              • 928

Zamieszczone przez banan82
              latwiej wziasc pozyczke w banku na powiedzmy 6tys. zl i kupic 6D z hong kongu za niedale 5000zl. Ten dodatkowy tysiac wziasc na ewentualne clo itp.

To żeś wymyslił...
              Flickr

Komentarz

• Merde
                Grzeczny i układny podpis
                • 2008
                • 7756

Zamieszczone przez namoamo
                To żeś wymyslił...
                Ściąganie elektroniki z HK do GB jest bardzo popularne, ale kolega Banan chyba zapomniał, że nie wszyscy jeszcze emigrowali...
                I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• banan82
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1165

Tak, ale wiele osob z polski przeciez robi zakupy w HK. W tym przypadku, przy minimum niedogodnosci i tak kupujacy wyszedlby na plus, bo polska cena jest kosmiczna.
                  Crazy Apple Fanboy
                  Ex Linux User

Komentarz

• MC_
                    Pełne uzależnienie
                    • 2009
                    • 3444

6 tys. to cena kosmiczna za sprzęt z normalną gwarancją i dobrodziejstwem niezgodności z umową? Nie żartuj.
                    Poza tym bądź łaskaw pisać nazwę naszego kraju z wielkiej litery. Nawet jeśli już tu nie mieszkasz.

Komentarz

• Merde
                      Grzeczny i układny podpis
                      • 2008
                      • 7756

Tak, ale wiele osob z polski przeciez robi zakupy w HK. W tym przypadku, przy minimum niedogodnosci i tak kupujacy wyszedlby na plus, bo polska cena jest kosmiczna.
                      Nie mam nic przeciwko emigrantom (mam siostrę i szwagra w Glasgow!), ale czasem zadziwia mnie szybkość z jaką następuje oderwanie od (tutejszej) rzeczywistości.

1. Te tzw. normalne ceny są kosmiczne właśnie w UK, nie w Polsce (stąd popularność zakupów w HK).
                      2. HK nie jest byłą kolonią Polski, zatem zakupy z HK do Polski bezpośrednio to nie takie "minimum niedogodności". Często koszt wysyłki jest znacznie wyższy, czas dłuższy, a cło i VAT masz praktycznie jak w banku.
                      3. W przypadku reklamacji "minimum niedogodności" trzeba sobie pomnożyć trzykrotnie.
                      I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Komentarz

• nowart
                        Uzależniony
                        • 2007
                        • 809

W Polsce można kupić body 6D z LR5 za ok 5700. Do tego 2 lata świętego spokoju.
                        Z matmy zawsze byłem kiepski więc wytłumacz mi proszę fenomen Twoich wyliczeń bo jakoś nie ogarniam...

Komentarz

• Azenis
                          Dopiero zaczyna
                          • 2011
                          • 43

Od dziś do 19 kwietnia Saturn ma raty 0%. Właśnie jadę po 6D

Komentarz

• banan82
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1165

Merde - ceny w UK oscyluja na tym samym poziomie co w Polsce.

Juz prostuje, nie doczytalem. Ktos napisal ze za 10000 jest 6D w zestawie a nie samo. Jesli samo body za 5700 lokalnie w Polsce to wtedy nie ma sensu kupowanie za granica. Czlowiek mysli w funtach i nie przelicza na zlotowki - stad moj blad.

Sens ma kupno np. szkiel, czasami sa o 1/3 tansze jak te w sklepie, tylko z troche inna gwarancja.

Nazwe kraju napisalem z malej przypadkowo, przepraszam jesli kogos tym urazilem.
                            Crazy Apple Fanboy
                            Ex Linux User

Komentarz

• Bolek02
                              Pełne uzależnienie
                              • 2010
                              • 3225

Zamieszczone przez nowart
                              W Polsce można kupić body 6D z LR5 za ok 5700. Do tego 2 lata świętego spokoju.
                              Z matmy zawsze byłem kiepski więc wytłumacz mi proszę fenomen Twoich wyliczeń bo jakoś nie ogarniam...
                              No dokładnie i to na chwilę obecną jest rozsądna cena z gwarancją PL
                              Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Komentarz

Pracuję...