czy to możliwe...??
Zwiń
X
-
Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8 -
-
Komentarz
-
marekb - jak tak dziwi Cię stan tej piątki, nieproporcjonalny do stanu zużycia to co powiesz na tego ds-a?
http://www.allegro.pl/item583285750_...500_zdjec.html
puszka prawie nowa z przebiegiem 4.5tys klatek a wygląda na "trochę" intensywniej użytkowaną
Co w takim razie trzeba robić aby tak sponiewierać Ds-a wykonanego znacznie lepiej od starego 5D..?
Komentarz
-
INTERFOTO i wszystko jasne "audik prawie nówka" po trzech dachowaniach..marekb - jak tak dziwi Cię stan tej piątki, nieproporcjonalny do stanu zużycia to co powiesz na tego ds-a?
http://www.allegro.pl/item583285750_...500_zdjec.html
puszka prawie nowa z przebiegiem 4.5tys klatek a wygląda na "trochę" intensywniej użytkowaną
Co w takim razie trzeba robić aby tak sponiewierać Ds-a wykonanego znacznie lepiej od starego 5D..?
Komentarz
-
Jest informacja ile korpus ma wykonanych zdjęc, ale przy takim stanie kosmetycznym wypadałoby podac na której migawce ??
Komentarz
-
Wyślizgany lakier przy szynach na lampę błyskową w przypadku landszafciarza może wskazywać na intensywne użycie poziomicy, którą wsuwa się w szyny lampy błyskowej. Ale ta 5-tka miała chyba jakiś wypadek, gdyż na wysokości pryzmatu pentagonalnego jest niezła szrama.Komentarz
-
cyt: "licznik sprawdzony - ma tylko 4580 zdjęć!!!!!
czyli prawie jak nowy!!"
no dokladnie, ale ja to rozumiem jako przebieg aparatu jako całości. wszakże w lustrzance nie tylko migawka się zużywa. gdyby była to druga migawka to jest to w moim odczuciu jawne oszustwo...Komentarz
-
Interfoto chyba sprzedaje głównie powypadkowe prawie nówki. Kolega z naszego forum który przeszedł był na N, pokazał mi raz real foto prawi nówki 70-200VR którą miał zamiar kupić- cena owszem jak za prawie nówkę, ale szkło jakby w transporcie przez TIRa przejechane (oczywiście pustego TIRa
)
Komentarz
-
No wiesz Marku... Przeciez pan powiedzial ze szklo bylo uzywane ale nie zajeżdżone
swoja droga, szkoda , ze nie mam juz tych fotek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeKomentarz
-
dokladnie trzeba byc ostroznym, interfoto wg. mnie ma same takie "okazje", widac ze ktos musial obchodzic sie z tym Ds malo amatorsko, ciekawe co trzeba zrobic aby przy 4K zdjec urwac uszczelke od gniazdka
pozdrawiam,
d______________
Komentarz