czy to możliwe...??

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szandor
    Uzależniony
    • 2005
    • 624

Zamieszczone przez gwozdzt
    gwoli ścisłości jednak, nie ma szans aby aparat był z czerwca 2005r i nie był prototypem, poniewaz pojawił oficjalnie się dopiero w sierpniu :-)
    http://www.dpreview.com/reviews/spec...anon_eos5d.asp
    Announced 22-Aug-05
    Fakt, przepraszam w takim razie autora tego ogłoszenia.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Komentarz

• marekb
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2273

jeszcze 2 ogłoszenia i zrobisię z tego 5D2 z 2009 r.

Komentarz

• rysiaczek
        Uzależniony
        • 2005
        • 897

Zamieszczone przez marekb
        rysiaczek, a jaki przebieg ma twoja piątka...??
        nie na sprzedaz, nie na sprzedaz Pojecia nie mam, a numeracja wydaje mi sie poleciala na kartach (chyba nawet po Twojej w-wie:grin Ale nie daje wiecej niz 15k
        Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Komentarz

• nowart
          Uzależniony
          • 2007
          • 809

marekb - jak tak dziwi Cię stan tej piątki, nieproporcjonalny do stanu zużycia to co powiesz na tego ds-a?

http://www.allegro.pl/item583285750_...500_zdjec.html

puszka prawie nowa z przebiegiem 4.5tys klatek a wygląda na "trochę" intensywniej użytkowaną Co w takim razie trzeba robić aby tak sponiewierać Ds-a wykonanego znacznie lepiej od starego 5D..?

Komentarz

• marekb
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2273

Zamieszczone przez nowart
            marekb - jak tak dziwi Cię stan tej piątki, nieproporcjonalny do stanu zużycia to co powiesz na tego ds-a?

http://www.allegro.pl/item583285750_...500_zdjec.html

puszka prawie nowa z przebiegiem 4.5tys klatek a wygląda na "trochę" intensywniej użytkowaną Co w takim razie trzeba robić aby tak sponiewierać Ds-a wykonanego znacznie lepiej od starego 5D..?
            INTERFOTO i wszystko jasne "audik prawie nówka" po trzech dachowaniach..

Komentarz

• towersivy
              Uzależniony
              • 2005
              • 992

Jest informacja ile korpus ma wykonanych zdjęc, ale przy takim stanie kosmetycznym wypadałoby podac na której migawce ??

Komentarz

• JackC
                Bywalec
                • 2005
                • 138

Wyślizgany lakier przy szynach na lampę błyskową w przypadku landszafciarza może wskazywać na intensywne użycie poziomicy, którą wsuwa się w szyny lampy błyskowej. Ale ta 5-tka miała chyba jakiś wypadek, gdyż na wysokości pryzmatu pentagonalnego jest niezła szrama.

Komentarz

• nowart
                  Uzależniony
                  • 2007
                  • 809

Zamieszczone przez towersivy
                  Jest informacja ile korpus ma wykonanych zdjęc, ale przy takim stanie kosmetycznym wypadałoby podac na której migawce ??
                  cyt: "licznik sprawdzony - ma tylko 4580 zdjęć!!!!!
                  czyli prawie jak nowy!!"

no dokladnie, ale ja to rozumiem jako przebieg aparatu jako całości. wszakże w lustrzance nie tylko migawka się zużywa. gdyby była to druga migawka to jest to w moim odczuciu jawne oszustwo...

Komentarz

• marekb
                    Pełne uzależnienie
                    • 2006
                    • 2273

Interfoto chyba sprzedaje głównie powypadkowe prawie nówki. Kolega z naszego forum który przeszedł był na N, pokazał mi raz real foto prawi nówki 70-200VR którą miał zamiar kupić- cena owszem jak za prawie nówkę, ale szkło jakby w transporcie przez TIRa przejechane (oczywiście pustego TIRa)

Komentarz

• JaBlam
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1304

No wiesz Marku... Przeciez pan powiedzial ze szklo bylo uzywane ale nie zajeżdżone
                      swoja droga, szkoda , ze nie mam juz tych fotek

----------------------------------------
                      Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Komentarz

• dariog
                        Coś już napisał
                        • 2005
                        • 55

Zamieszczone przez marekb
                        INTERFOTO i wszystko jasne "audik prawie nówka" po trzech dachowaniach..
                        dokladnie trzeba byc ostroznym, interfoto wg. mnie ma same takie "okazje", widac ze ktos musial obchodzic sie z tym Ds malo amatorsko, ciekawe co trzeba zrobic aby przy 4K zdjec urwac uszczelke od gniazdka

pozdrawiam,
                        d

Komentarz

• emil.cieslak

a ja tam nie wiem, chociaż fakt, zgadzam sie z MacGyverem, czasem to i przez cały dzień nic nie podejdzie i niczego sie nie zrobi, miałem tak

Komentarz

Pracuję...