Nowart - tanio i szybko
Zwiń
X
-
-
Koper_092, nie bardzo wiem o co dokładnie pytasz. Jaki może być stan nowego szkła prosto z pudełka bezpośrednio od dystrybutora? Nie mam w ofercie tego szkła używanego zatem tym bardziej nie kojarzę o co pytasz.Komentarz
-
Może miałeś, koper dzwonił, dowiedział się że jest, zwlekał, ktoś inny kupił a teraz koper wypytuje czy dobrze zrobił rozmyślając się z zakupu. Aczkolwiek tak czy siak nie rozumiem takiego podejścia. Nowart to nowart.Komentarz
-
Tak jest nowart to nowart i kupiona 5-teczka śmiga malinowo. Pozdrawiam5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Wszystkie puszki jakie miałem i mam aktualnie - zakupiłem u Nowarta . Dostawa do domu . Bardzo dobry kontakt . Możliwość sprawdzenia i pogadania . Żadnych problemów . Widzę Artur , że doczekłeś się , że piszą o Tobie
. Pozdr. Włodek .
Mało umiejętności - dużo zacięcia .Komentarz
-
Czy sklep Nowart'a to Foto-raj ?
Jeśli tak to... (poza superlatywami przeczytanymi w tym wątku) tani nie jest
Komentarz
-
Nowart - kilka zakupow juz u niego dokonalem i wszystko w najlepszym porzadku,
ostatnia tylko mala "wpadka" otoz 24L nowka po 2 tyg sie zepsula, ale na gwarancji zrobiona w 11 dni roboczych i teraz bez stresu dziala.
kolejny przyklad na to ze dobrze jest miec nowe szklo na gwarancji.Komentarz
-
Znam Artura wiele lat , ale nie słyszałem do tej pory by miał jakikolwiek sklep ?. A to , że jest z Poznania ?! - Cichy też jest z Poznania . Czy to oznacza , że mają wspólny sklep ?.
Mało umiejętności - dużo zacięcia .Komentarz
-
Kilka dni temu za pośrednictwem Artura stałem się posiadaczem nowej piątki.
Dostarczył mi ją osobiście w dobrej cenie. Przy okazji trochę sobie pogadalismy, co jest dodatkowym atutem zakupów u niego :-)
Sprzęt który mi dostarczył był nowy tak jak sobie życzyłem.
Jestem zadowolony z zakupu i transakcji. Polecam, bo pewnie jeszcze coś u niego kupię. :-D5d-rzwiowe auto, jasne okna z czerwonymi obwódkami i mocne światło ;-)Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
nowart sprzedaje tylko sprzęt C czy sigma też?W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.Komentarz
-
pytałem 2 razy i 0 odpowiedzi...W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.Komentarz
-
przykro mi, niestety często mam zapełnioną skrzynkę lub po prostu wiadomości nie dochodzą.
poza tym są też podane inne kanały kontaktu np GG, pod którym złapiesz mnie bez zbędnego oczekiwania na odpowiedź na PM.
wklej wiadomość raz jeszcze to zaraz Tobie odpowiem.
pozdrawiamKomentarz
Komentarz