Lightsphere wersja chińska - lista
Zwiń
X
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Na C-360 by to napewno dobrze lezalo, ale jakos niewidze tego na swoim 400D.Kominek z klapka a'la wydech Ursusa
http://www.bhphotovideo.com/c/produc...Diffusion.html
Troche jakby smieszne
-40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)Komentarz
-
Komentarz
-
Pewnie już myśleliście że o Was zapomniałem
Miałem pad komputera, a raczej monitora... teraz siedzę na najtańszej panoramie 19" dostępnej w MediaMarkcie i niedługo przyjdzie mi udowodnić, że na matrycy TN da się mistrzowsko obrabiać foty
Co do zamówienia - pierwsza paczka jest już w Polsce, ale błąka się po urzędach celnych, myślę poniedziałek/wtorek będę rozsyłał pierwsze trzy dyfuzory.
Drugie zamówienie poszło we wtorek do naszego dystrybutora. Mają tam chyba jakiś chiński rok smoka, bo na razie odzewu brak, ale w razie czego gotówkę mam na koncie i jak tylko dostanę odpowiedź, wchodzę na PayPala i przesyłam siano.
Teraz musicie się uzbroić w cierpliwość - jeśli ktokolwiek przez długie czekanie będzie chciał się wycofać, rozumiem w 100% i nie będę się denerwował
Nic póki co nie wpłacaliście i nie inwestowaliście, więc jeśli ktoś się znuży, zrozumiem. Z mojej strony staram się pocisnąć wszystko w maksymalnie krótkim czasie, ale niestety jesteśmy wszyscy zależni od jakiegoś żółtego pana kilka tysięcy kilometrów stąd. Cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości, mości Panowie, tylko o to Was proszę.
Komentarz
-
Komentarz
-
A ja raczej robie w takim razie wypad z baru... myslalem, ze 10 sie musi uzbierac bo 10 sztuk idzie, sorrki, ale bede szukal czegos innegoKomentarz
-
Spoko, w temacie informowałem że pierwsze trzy osoby dostaną od razu.
Cierpliwym dziękuję i postaram się informować na bieżąco o postępach.Komentarz
-
-
no to wychodzi że ja też podziekuje ... niechętnie ale ... nawet nie wiemy kiedy .
dzieki!5d grippen
17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...Komentarz
Komentarz