Lightsphere wersja chińska - lista

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • BelYaal
    Początki nałogu
    • 2007
    • 387

Zamieszczone przez Propi
    Z moich informacji wynika, że po dzisiejszej wysyłce zostają poniższe osoby:

07. BelYaal 580ex II - POBRANIE
    08. Alx_80 580EX - PRZELEW
    09. irQ 580Ex II
    10. Krasuski do 580 EX II - PRZELEW
    11. dickhead do 430 EX - PRZELEW
    12. solti do 580 EX II - PRZELEW
    Ja nie zostaje, bo pisalem, ze sie wypisuje

Komentarz

• solti
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1159

Wczoraj osobiście odebrałem swój Lightsphere od Propiego. Jest dosyć ciasno, ale dobrze dopasowany do lampy. Na razie jeszcze nie miałem czasu dobrze go przetestować. Pierwsze wrażenie - jakie to duże! Wiedziałem, że będzie znacznie większy od stofena, widziałem zdjęcia, ale jednak dopiero 'na żywo' robi prawdziwe wrażenie:wink:
      Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
      galeria na forum Canon-board
      galeria na stronie lotnictwo.net.pl
      galeria.solti.pl

Komentarz

• Przemek Białek
        Uzależniony
        • 2004
        • 832

to zobaczcie dlaczego się to tak nazywa

dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
        "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Komentarz

• Propi
          Początki nałogu
          • 2005
          • 329

Ok, w związku z brakiem kontaktu ze strony Krasuskiego, uważam listę za zamkniętą i wysyłkę za zakończoną Dziękuję za tłumny udział i wyrozumiałość, polecam się na przyszłość

Ze swojej strony zapraszam chętnych na WhaleTail, dla forum słuszny rabacik, a towar dostępny od ręki
          www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• schuvi
            Bywalec
            • 2007
            • 197

Propi, a dlaczego ja jeszcze niedostalem???
            -40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)

Komentarz

• Propi
              Początki nałogu
              • 2005
              • 329

Nie mam pojęcia :-?
              Mam w ręku dowód nadania z dnia 11.02. Paczka priorytetowa, numer (00) 25900773 3 38218599 1. Wedle moich informacji to przesyłka powinna już dawno dotrzeć... :/
              www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• blum
                Uzależniony
                • 2006
                • 509

Poczta Polska
                priorytet polecony mozna podobno reklamowac po dwoch tygodniach ;-)
                mialem ostatnio taka przygode - chodzilo o pewne papiery.. kopia poszla kurierem no ale kopii kopii Lightsphere nie wyslesz

Komentarz

• schuvi
                  Bywalec
                  • 2007
                  • 197

masakra, to niepozostaje mi nic inego jak czekac
                  -40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)

Komentarz

• irQ
                    Dopiero zaczyna
                    • 2006
                    • 16

Propi - a gdzie konkretnie masz oferte na WT ? bo na aukcjach nie widze...

Komentarz

• Propi
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 329

http://allegro.pl/item308005704_lite...w_polsce_.html
                      www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• schuvi
                        Bywalec
                        • 2007
                        • 197

Zamieszczone przez Propi
                        Nie mam pojęcia :-?
                        Mam w ręku dowód nadania z dnia 11.02. Paczka priorytetowa, numer (00) 25900773 3 38218599 1. Wedle moich informacji to przesyłka powinna już dawno dotrzeć... :/
                        Ale zeby jej do dzis niebylo to to juz jest przesada, niemyslisz??
                        W sumie i tak niemam czym focic bo wyslalem do kalibracji do Schuhmann-a, ale bym sobie podotykal ;-)

Komentarz

• Propi
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 329

Też uważam, że to przegięcie.
                          Na dodatek, dostałem od Poczty pismo dot. sprawdzania rzetelności pracowników. Zgadnij jaką paczkę wylosował ich system?
                          Niestety nie dotyczy to doręczalności przesyłek, a jedynie zgłaszanych świadczeń i wnoszonych opłat - słowem, niewiele tu mogę Ci pomóc :-?.
                          Jak upłynie regulaminowy czas, zgłoszę reklamację na poczcie. Na razie zostaje cierpliwie czekać.
                          www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

• KrzychK
                            Coś już napisał
                            • 2006
                            • 65

Zamieszczone przez Propi
                            [...] Na razie zostaje cierpliwie czekać.
                            Propi - moja przesylke wyslales 7 lutego rano, ja 13 jakos w poludnie odebralem i _grzecznie_ zapytalem sie pana dlaczego to trwa i tydzien kiedy paczka priorytetowa i .... delikatnie mowiac zostalem zjechany. Na zakonczenie pracownik poczty powiedzial, ze ogolnie to "... powinienem sie cieszyc, ze to tylko tydzien a nie dwa czy trzy. I ze placenie za ta usluge (priotytet) to szczyt glupoty"

wiec jaka firma i jacy pracownicy - taka usluga :-?
                            Wszystko o kawie - masz jakieś pytania?

Komentarz

• schuvi
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 197

Zamieszczone przez KrzychK
                              Propi - moja przesylke wyslales 7 lutego rano, ja 13 jakos w poludnie odebralem i _grzecznie_ zapytalem sie pana dlaczego to trwa i tydzien kiedy paczka priorytetowa i .... delikatnie mowiac zostalem zjechany. Na zakonczenie pracownik poczty powiedzial, ze ogolnie to "... powinienem sie cieszyc, ze to tylko tydzien a nie dwa czy trzy. I ze placenie za ta usluge (priotytet) to szczyt glupoty"

wiec jaka firma i jacy pracownicy - taka usluga :-?
                              KrzychK,
                              1, Ty chyba spac niemozesz jak piszesz posta o 4 rano ;-), hehehe
                              2, Uspokoiles mnie naprawde swoja wypowiedzia,hehe
                              Poczekam jeszcze troche, a byc moze nieglugo bede potrzebowal jeszcze do 580II,Propi co Ty na to? ;-)

Komentarz

• Propi
                                Początki nałogu
                                • 2005
                                • 329

A ja na to jak na lato
                                Póki co jeszcze są, kolejne niedługo pewnie zamówię. Jakby co, pisz
                                www.piotrwojtasiak.pl

Komentarz

Pracuję...