Lightsphere wersja chińska - lista
Zwiń
X
-
Wczoraj osobiście odebrałem swój Lightsphere od Propiego. Jest dosyć ciasno, ale dobrze dopasowany do lampy. Na razie jeszcze nie miałem czasu dobrze go przetestować. Pierwsze wrażenie - jakie to duże!
Wiedziałem, że będzie znacznie większy od stofena, widziałem zdjęcia, ale jednak dopiero 'na żywo' robi prawdziwe wrażenie:wink:
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności
Niestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.plKomentarz
-
dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf
tylko tyle potrzeba
"galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.plKomentarz
-
Ok, w związku z brakiem kontaktu ze strony Krasuskiego, uważam listę za zamkniętą i wysyłkę za zakończoną
Dziękuję za tłumny udział i wyrozumiałość, polecam się na przyszłość 
Ze swojej strony zapraszam chętnych na WhaleTail, dla forum słuszny rabacik, a towar dostępny od ręki
Komentarz
-
Nie mam pojęcia :-?
Mam w ręku dowód nadania z dnia 11.02. Paczka priorytetowa, numer (00) 25900773 3 38218599 1. Wedle moich informacji to przesyłka powinna już dawno dotrzeć... :/Komentarz
-
-
Ale zeby jej do dzis niebylo to to juz jest przesada, niemyslisz??
W sumie i tak niemam czym focic bo wyslalem do kalibracji do Schuhmann-a, ale bym sobie podotykal ;-)-40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)Komentarz
-
Też uważam, że to przegięcie.
Na dodatek, dostałem od Poczty pismo dot. sprawdzania rzetelności pracowników. Zgadnij jaką paczkę wylosował ich system?
Niestety nie dotyczy to doręczalności przesyłek, a jedynie zgłaszanych świadczeń i wnoszonych opłat - słowem, niewiele tu mogę Ci pomóc :-?.
Jak upłynie regulaminowy czas, zgłoszę reklamację na poczcie. Na razie zostaje cierpliwie czekać.Komentarz
-
Propi - moja przesylke wyslales 7 lutego rano, ja 13 jakos w poludnie odebralem i _grzecznie_ zapytalem sie pana dlaczego to trwa i tydzien kiedy paczka priorytetowa i .... delikatnie mowiac zostalem zjechany. Na zakonczenie pracownik poczty powiedzial, ze ogolnie to "... powinienem sie cieszyc, ze to tylko tydzien a nie dwa czy trzy. I ze placenie za ta usluge (priotytet) to szczyt glupoty"
wiec jaka firma i jacy pracownicy - taka usluga :-?Komentarz
-
KrzychK,Propi - moja przesylke wyslales 7 lutego rano, ja 13 jakos w poludnie odebralem i _grzecznie_ zapytalem sie pana dlaczego to trwa i tydzien kiedy paczka priorytetowa i .... delikatnie mowiac zostalem zjechany. Na zakonczenie pracownik poczty powiedzial, ze ogolnie to "... powinienem sie cieszyc, ze to tylko tydzien a nie dwa czy trzy. I ze placenie za ta usluge (priotytet) to szczyt glupoty"
wiec jaka firma i jacy pracownicy - taka usluga :-?
1, Ty chyba spac niemozesz jak piszesz posta o 4 rano ;-), hehehe
2, Uspokoiles mnie naprawde swoja wypowiedzia,hehe
Poczekam jeszcze troche, a byc moze nieglugo bede potrzebowal jeszcze do 580II,Propi co Ty na to? ;-)-40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)Komentarz
-
A ja na to jak na lato
Póki co jeszcze są, kolejne niedługo pewnie zamówię. Jakby co, pisz
Komentarz

Komentarz