Przejrzałem bloga - martwi mnie fakt, że nie piszesz nic o pomieszczeniach audiofilów, że oni zapominają, iż ich pokoik z magicznymi pinezkami nie zagra tak dobrze, jak pomieszczenie zaadaptowane akustycznie.
Musisz to nadrobić! :P
Przejrzałem bloga - martwi mnie fakt, że nie piszesz nic o pomieszczeniach audiofilów, że oni zapominają, iż ich pokoik z magicznymi pinezkami nie zagra tak dobrze, jak pomieszczenie zaadaptowane akustycznie.
Musisz to nadrobić! :P
60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty
Czytam sobie ten wątek i tak się chwilami zastanawiam, czy audiofile wiedzą na jakim sprzęcie i na jakich kablach pracują profesjonalne studia nagrań... mogliby się mocno zdziwić.
Mój Alesis HD24 też jest w sumie już dość leciwy ale AKM-y robią nadal świetną robotę. Natomiast np. stary odtwarzacz CD Technicsa brzmiał po prostu tragicznie. Jeśli chodzi o interfejsy to ja sobie niezwykle cenię Mariana - świetna robota - szczególnie od strony minimalistycznych sterowników natomiast miałem lata temu do czynienia z jakimś starym interfejsem Mackie i powiem szczerze, że nigdy bym już nie chciał na czymś takim nagrywać.
Nie a czy ja coś takiego napisałem?
Nie czytam.
Rozumiem że to "twarde dane" w Twoim wydaniu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner