W pełnym słońcu na f/1.2 ? nie wiem czy nawet mocny filtr pomoże, chyba że szybka spawalnicza![]()
W pełnym słońcu na f/1.2 ? nie wiem czy nawet mocny filtr pomoże, chyba że szybka spawalnicza![]()
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Myslę że da to się wszystko sfotografować[patrz zdjecie sekwoi w ostatnim telefilmie N.G.}Fotograf z tego filmu pokazał jak podchodzi się do fotografii,On potrzebował roku czasu i dużych pieniędzy.Znana jest historia zdjęcia rozety witrażowej na które fotograf polował 25 lat.Podejscie pójdę i pstryknę z marszu oczywiście nie wystarcza.Myslę że nie musi to być 1Ds MIII.Mam ten aparar,ma o wiele lepsza przestrzeń tonalną od innych matryc ale sam zdjeć nie robi.No i dobrze bo byłoby nudne.Jest słoneczny dzień ,aparat mam pod ręką.Może gdybyś określił co to dla Ciebie znaczy "pełne światło sloneczne " wyszedłbym na taras domu.Ale ,po co.Da się w życiu zrobić wszystko.Dees moze to tylko trochę ułatwić.Bez tej wiary nie ma co brać sie za fotografię.A na gotowce i na" Łatwo,szybko" nie czekaj.Aparat w dłoń i na taras.Słonecznie pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 09-07-2011 o 10:41