Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Co odpisać klientowi ?

Mieszany widok

Domyślnie

Cichy, sorry ale wywlekanie takiej sprawy publicznie jest nie do przyjęcia i nie świadczy o Tobie najlepiej.

Chyba że uzgodniłeś z klientem że założysz ten temat to ok.
    Ostatnio edytowane przez Kanghoy ; 14-06-2011 o 16:06
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanghoy Zobacz posta
    Cichy, sorry ale wywlekanie takiej sprawy publicznie jest nie do przyjęcia i nie świadczy o Tobie najlepiej.

Chyba sobie żartujesz.

Po 1. Sprawa jest o zabarwieniu humorystycznym, stąd topic w Hydeparku.

Po 2. Klient jest zupełnie anonimowy.

Po 3. Uważasz, że konsumenci opisując po forach swoje przeboje ze sklepami pytają sprzedawców o pozwolenie ?

Po 4. Zwróciłem się z prośbą o radę co z takim fantem zrobić, co innego, gdybym założył taki wątek w celu wyszydzenia klienta (to mógłby być temat rzeka, dostaję na maila masę "fajnych" testów).

Tak więc drogi kolego, niezbyt się zgadzam z tym, co piszesz.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Początki nałogu

Domyślnie

E, bez przesady Przecież żadne nazwiska jeszcze nie padły

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

+1
    Cichy wystawiasz sample, więc jakby anonimowość trafił szlag. Kiedyś coś o tobie pomyślałem, fakt, że wyjechałeś z takim wątkiem a nie zrobiłeś tego co na samym początku pisze akustyk i szczególnie Kolekcjoner tylko potwierdza moje przypuszczenia.

To może pojedziemy w drugą stronę? Poszukamy ci linki do stron szkół biznesu lub lektur typu business for dummies? - bez urazy
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    +1
    Cichy wystawiasz sample, więc jakby anonimowość trafił szlag. Kiedyś coś o tobie pomyślałem, fakt, że wyjechałeś z takim wątkiem a nie zrobiłeś tego co na samym początku pisze akustyk i szczególnie Kolekcjoner tylko potwierdza moje przypuszczenia.

To może pojedziemy w drugą stronę? Poszukamy ci linki do stron szkół biznesu lub lektur typu business for dummies? - bez urazy
    No bez przesady. Żarówa na bank zdradza nam o kogo chodzi. Przy bardzo dużym powiększeniu i odpowiednim ustawieniu można w niej dostrzec autora jak robi zdjęcie.

Uprawnienia umieszczania postów