Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
a bo ja wiem... to takie troche polskie myslenie: "jak juz mam kase, to zastaw sie a postaw i kup maks co sie da"... to tak nie dziala, naprawde...
kurde, stac mnie, i poniekad tez mam potrzebe, na Octavie 2.0, ale jezdze Fabia 1.4, bo mi szkoda pakowac w samochod pieniadze, ktore moga sobie na lokacie lezec i byc kiedys spozytkowane na domek w Hiszpanii czy Sloweniia przy okazji, niejako, zona ma przymus "lzejszego" pakowania sie, co tez jest nie do przecenienia
.
podobnie, moglbym sobie kupic 1Ds, whatever, tylko na jaka cholere mi targac 1,5kB grzmot, jesli 5D w zupelnosci spelnia swoja role. powiem wiecej, ku zgrozieto jest 5D mkI, bo mi jego funkcjonalnosc odpowiada na tyle, ze mi sie nie chce wymieniac na mkII... pieniadze, dziekuje, zdarze kiedys jeszcze wydac
takie moje 0.02€
Tylko co shutter lag ma do pieniędzy... Merde, gratuluję OT czy trollowania bo sam nie wiem.
Trochę mi przykro, że nie nie macie podwójnych kont, dla każdej z ról: user/mod, pozwoliłoby to mi cię wrzucić do Alei Gwiazd a tak... proszę, za każdym razem jak ci migawka zwali fotkę, przypomnij sobie twoje tu docinki nt. autobusu.
/eot
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 08-06-2011 o 15:14
the silence is deafening
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Miał rację, bo już trochę przesadzasz z tą PanasomaniąPowiedz szczerze, czy te 30ms aż tak ci robi? To nie jest 1/3sec, to nie jest nawet 1/30s ! F1 to ty chyba nie pstrykasz, co?
Zrobią 20ms to kupią ci co potrzebują + ci których stać i nie mają co z kasą robić + jeszcze ktoś + jeszcze ktoś inny, no i co? Niech se kupią
Wiadome jest jedno - Klik klak uczy przewidywać, a to w fotografii się przydaje. Przesiadka z gorszego na lepsze też jest fajna.
Bo ty tak naprawdę nie potrzebujesz tych 20 ms, jesteś więc w tej drugiej grupie użytkowników.
Powinienem był napisać "jeśli kogoś stać i potrzebuje 1Ds, to nie zadowoli się piątką.
To takie samo trollowanie jak twoje podkreślanie na każdym kroku jak daleko w lesie z shutter lagiem jest Canon. A ci wszyscy posiadacze piątki to kupili ją tylko dlatego, że nie są świadomi różnicy w stosunku do Nikona i trzeba ich koniecznie nawrócić.
Wpływ ceny korpusu na shutter lag jest dla mnie tak oczywisty, jak na to czy korpus ma 9 sensorów AF, czy 51. Taki tam drobiazg.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Wiesz, a czy nie uważasz że porównywanie amatorskich korpusów do profesjonalnego to delikatnie rzecz ujmując jest nadużycie. Nie żebym bronił Canona ale to tak jakbyś robił zarzut, że N7000 nie jest tak pancerny jak 1D. Wydaje mi się, że jak porównywać to korpusy z podobnej półki cenowej i przeznaczenia.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner