moze ktos zadzwoni do canona i zapyta sie jak ze wsparciem dla takiego obiektywu ? moze cos jeszcze maja ?
moze ktos zadzwoni do canona i zapyta sie jak ze wsparciem dla takiego obiektywu ? moze cos jeszcze maja ?
W sumie to jest mniej istotne, najważniejsze to móc posiąść to szkło bo jest warte każdej złotówki hehe![]()
za tyle nabyłem kumplowi ostatnio.
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
sie ma
sprawne i mające kolor biały heheh,
w sklepach tez się poniewierają czasami używki bez is w dobrej cenie - 400 2,8 za 2500 euro + 3 miechy gwarancji
to wsio lokalnie trza szukać i czekać na sprzęty bo sie pokazują.
od ebay.co.uk do adverts.ie , gumtree.ie i donedeal.ie
najlepiej jak agencje się wysprzedają , ostatnio było tyle mk3 i mk2 jedynek ze nikt tego juz nie skupował.
sam szukam 400mm w " normalnej cenie bo ebay co.uk to juz przeginają za mk1 wersje "
Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 06-06-2011 o 20:49
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
dzieki, zakaldki dodane, bede zerkal
no taka 400/2.8 za 2,5k euro.... [slina cieknie]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
http://www.adverts.ie/lenses/canon-p...ic-lens/195695
o to chodzilo?![]()
400/2.8 chodzą w usa za 2500-2700 $.
a widziałem rawy na f2.8 - b.fajne ;>
tu gosc zejsc nie chce z ceny i to jest mk1 versja , szkło z agencji foto , sam sie o nie targuje , na photography on the net mówili żeby ich nie dotykać wiec sam nie wiem- to szkło ściga po nocach spać nie daje ahahah na tor i do wyścigów konnych jak znalazł.
kolega ma mk1 300 2,8 ja miałem mk2 jest różnica w jakości na 2,8 tyle powiem .
mk1 3 rzędy na mf mk2 4 rzędy
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 06-06-2011 o 22:09