Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: 2 obiektywy czy 1.

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar retter
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maczetka Zobacz posta
    do tej pory myslalem naiwnie, ze tego typu miejsca w internecie sa po to, zeby sobie pogadac, pomagac, dzielic sie doswiadczeniami a nie zeby budowac swoje ego sciagajac nowych w dol.

co kogo obchodzi od jakiego sprzetu inny zaczyna? ja sobie kiedys kupilem impreze sti mimo, ze nie mialem doswiadczenia w sportowej jezdzie. i fanu mialem co niemiara. idac logika niektorych tutaj powinienem byl zaczynac od punto..hmmm
    Punto łatwiej opanować niż impreze sti, a kuku można sobie spore zrobić,

5d2+elki też może zrobić kuku na psychice i graba dodać.

Podstaw najlepiej sie uczyć na prostszym niedrogim, ale zabierać cykać for fun a nie myśleć że bierze sie pustaka 3kg na zwykły spacer.

Świadomie zrobisz dobre foty mydelniczką z M to i zrobisz je lustrem, nieświadomie nie dogonisz zdjęć mydelniczki nawet mając 5d2+super elki, czy nawet mając hassela. Mówi to ktoś z 20d+28-105 tak nielubianym szkłem a niektóre foty mam to po prostu wgniatają w ziemie, a to ułamek ceny 5d2.

Sluby wymagają wiecej od człowieka niż od sprzetu, koniec offtopa.

Tak jak amator mając sti nie doszedł by kuzaja w punciaku.
    I najważniejsze ci bardziej doświadczeni wiedzą co mówią, ja wspominam co mi mówiono przy kupnie 1 lustra, teraz to na 101% popieram. To bardzo pomocne rady których amator nie rozumie.
    Ostatnio edytowane przez retter ; 27-05-2011 o 14:38

Uprawnienia umieszczania postów