Też się zgłosiłem na Poznań, więc w razie czego masz Czapa transport ;-)
Też się zgłosiłem na Poznań, więc w razie czego masz Czapa transport ;-)
Body, stałki, zoomik
Odpowiadam na wszystkie pytania:
1. Zaawansowany amator - jest dokładnie tak jak napisał kasprzak. Nie uczymy ustawień aparatu, takie pojecia jak przysłona, czułość, ekspozycja itp. oraz praca nie tylko na trybie automat nie powinny być obce
2. Sprzęt "na dowód" oczywiście będzie, ale jaki i ile tego niestety nie wiem, zależymy w dużej częsci od tego co dostaniemy z Canona (mają specjalny zestaw na takie okazje, ale chętnych jest wielu...).
3. Po wypełnieniu formularza nie dostajecie maila, pojawia się tylko informacja na stronie, że wiadomość przyjdzie w terminie późniejszym. Będziemy wysyłać info do wszystkich, niezależnie czy się dostali czy nie. W przypadku pierwszych warsztatów (14 maja) odpowiedź będzie tuż przed długim weekendem majowym, pozostałe spotkania - może być trochę później.
Jeśli będą jeszcze jakieś pytania to z przyjemnością odpowiem![]()
@kasprzak,cyfrowe.pl
dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi!
Z T-shirt'ów to noszę XL, ale ze szkieł to i L wejdzie
witam
odnośnie własnego sprzętu na warsztatach nie ma żadnych reguł ? kto czym będzie robił zdjęcia ? Bo chętnie bym zabrał analoga
pozdrawiam
a ja nie będę nigdzie - proszę skończyć tą wyliczankę kto i gdzie będzie - w przerwie możecie się zapytać kto jest z CB - wywaliłem ze 30 postów, proszę pisać merytorycznie na temat warsztatów a nie chwalić się że maile dotarły, a jak ktoś nie dostał potwierdzenia niech do organizatora pisze a nie tu
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
maile dot Katowic już dotary. Ktos z Opolszczyzny się wybiera?
Pozdrawiam
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
specjalnie dla arturs'a BYŁEM ..........
wróciłem dziś z Warsztatów z Ćwikiem
jestem bardzo zadowolony z merytorycznego wykładu
mimo iż nie robię stricte repo ulicznego to informacje o tworzeniu reportażu sensownie przedstawił na przykładach
Przyznać się kto pożyczał mi Samyanga 14mm w sali do porównania z 14mm Canona?
Remigiusz