Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: FOTOszkoła Cyfrowe.pl - cykl bezpłatnych warsztatów z Canonem

Dopiero zaczyna PREMIUM member Awatar Cyfrowe.pl

Domyślnie FOTOszkoła Cyfrowe.pl - cykl bezpłatnych warsztatów z Canonem

Sklep Cyfrowe.pl i Canon Polska zapraszają do udziału w czwartej edycji "FOTOszkoły Cyfrowe.pl". To cykl bezpłatnych warsztatów fotograficznych, które tym razem odbędą się w Warszawie, Gdyni, Katowicach, Wrocławiu i Poznaniu.

Dotychczasowe edycje cieszyły się ogromnym zainteresowaniem i były bardzo dobrze ocenione przez ich uczestników. Spotkania są przeznaczone dla średniozaawansowanych i zaawansowanych amatorów fotografii cyfrowej, przede wszystkim użytkowników lustrzanek.

Każde spotkanie ma swój wiodący temat, który jest przedmiotem wykładu i części praktycznej. Spotkania są prowadzone przez wybitnych specjalistów od danego tematu.

Harmonogram i tematyka spotkań jest następująca:

- 14 maja, Warszawa – Fotoreportaż, prowadzący: Filip Ćwik
    - 21 maja, Gdynia – Krajobraz, prowadzący: Wojciech Tkaczyński
    - 4 czerwca, Katowice – Portret, prowadzący: Filip Ćwik
    - 5 czerwca, Wrocław – Architektura, prowadzący: Paweł Ulatowski
    - 18 czerwca, Poznań – Przyroda, prowadzący: Ireneusz Graff

Każde spotkanie podzielone jest na trzy części:
    - wykład teoretyczny
    - warsztaty praktyczne (w plenerze lub we wnętrzu)
    - prezentacja nowości firmy CANON
    W programie przewidziany jest również konkurs na najlepsze zdjęcie pleneru z atrakcyjnymi nagrodami od Canon Polska i Cyfrowe.pl.

Warunkiem uczestnictwa w warsztatach jest poprawne wypełnienie formularza zgłoszeniowego i otrzymanie potwierdzenia udziału droga mailową.

Rejestracja i więcej informacji nt. warsztatów.

UWAGA! Tylko dla użytkowników Canon-board.info mamy gwarantowaną pulę 5 miejsc na każde spotkanie. W formularzu zgłoszeniowym prosimy KONIECZNIE wpisać "canon-board". W przypadku zgłoszenia się większej liczby osób z forum niż 5, przeprowadzimy losowanie. Wszystkie te osoby trafią też do ogólnej puli wszystkich zgłoszonych.

Domyślnie

Zapisałem się na Poznań, ale zapomniałem dodać canon-board , bo szybko zareagowałem na maila którego dostałem
    Ktoś się jeszcze wybiera z Poznania? micles, AMMarshall?
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Dopiero zaczyna PREMIUM member Awatar Cyfrowe.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasprzak Zobacz posta
    Zapisałem się na Poznań, ale zapomniałem dodać canon-board , bo szybko zareagowałem na maila którego dostałem
    Zapisz sie jeszcze raz, wpisując canon-board

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Właśnie puściłam zgłoszenie do Gdyni.
    Do zobaczenia!
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasprzak Zobacz posta
    Ktoś się jeszcze wybiera z Poznania? micles, AMMarshall?

Ja tak samo;] Najpierw sprawdziłem skrzynkę, zarejestrowałem się, wchodze na CB a tu taki zonk;/ ale mam nadzieje że szczęście dopisze i tym razem...
    6d - s 35 1.4 a - c 85 1.8 - t 16-28 2.8 - 430ex ii - yn 560 iii - s nx 10 - s nx 30 2.0
    past: 5d - 40d - 20d - c 28 1.8 - c 35 2.0 - c 17-40 4.0 l - t 90 2.8 vc - c 70-210 3.5-4.5 - t 17-50 2.8 - t 17-35 2.8-4.0

Paweł Postaleniec fotoBLOG

Początki nałogu
    Miasto
    Wwa

Domyślnie

czy ktoś może rozwinąć co oznacza średniozaawansowany amator?
    Zastanawia mnie to trochę
    pytam poważnie, czy trzeba coś umieć ponad włączenie aparatu i ustawienie podstawowych parametrów?
    Z T-shirt'ów to noszę XL, ale ze szkieł to i L wejdzie

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Do zobaczenia w takim razie w Katowicach w czerwcu
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisnrj Zobacz posta
    czy ktoś może rozwinąć co oznacza średniozaawansowany amator?
    Zastanawia mnie to trochę
    pytam poważnie, czy trzeba coś umieć ponad włączenie aparatu i ustawienie podstawowych parametrów?
    Generalnie pewnie chodzi o to, żeby coś tam powalczyć, żeby problemem był temat, a nie właśnie podstawowe pojęcia fotografii cyfrowej tj. właśnie ustawienia własnego aparatu.

Mam pytanko do cyfrowych.pl , czy będzie opcja podpięcia jakiegoś szkła za dowód tak jak ostatnio było. Coś fajnego byście mogli zabrać do Poznania W końcu sklep blisko
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Ja mam pytanie, czy po zapisaniu się przychodzi jakiś mail przyjęcia do systemu, czy dopiero jak się dostanę na warsztaty. Bo się zapisałem i nie wiem czy nie zrobiłem czegoś źle, bo żadnego powiadomienia nie dostałem.

Bywalec Awatar Czapa
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

maila z informacją dostaniesz dopiero kiedy zapadnie decyzja czy się dostałeś czy nie, Miałem dylemat czy zapisać się do Gdyni czy do Poznania tu na miejscu i padło na Poznań chociaż krajobraz kusił ,)
    ...Ja tu tylko sprzątam C 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów