To z czego bedzie sie utrzymywal jesli wystawi dumpingowe ceny? Przeciez przy dotacji nie moze podjac innej pracy, zawiesic dzialalnosci itd. ... trzeba placic ZUS, trzeba z czegos jesc ... Twoja teoria o niskich cenach nijak mi nie pasuje![]()
To z czego bedzie sie utrzymywal jesli wystawi dumpingowe ceny? Przeciez przy dotacji nie moze podjac innej pracy, zawiesic dzialalnosci itd. ... trzeba placic ZUS, trzeba z czegos jesc ... Twoja teoria o niskich cenach nijak mi nie pasuje![]()
Branie dotacji to nie jest cwaniactwo. Gratuluje podejscia do sprawy.
no comment...
zgadzam się branie dotacji to nie cwaniastwo. A nie branie ich bo ktoś nie wie jak i ubolewa nad tym jak inni mają się lepiej to raczej brak wiedzy, bo dotacji jest masę nie tylko te z UP, nie wiem jak w innych województwach ale u nas jest Śląskie Centrum Przedsiębiorczości i są tam dotacje praktycznie dla każdego i do kwót nawet 500 tyś zł !! Oczywiście są różne warunki i na różne cele.
Eos 350D + kit (EFs 18-55) + (EFs 75-300 USM), 2x 1GB Kingston HighSpeed, Plecak LowePro .... deska i mozna focic
http://www.gravity-sports.pl
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Prawie przebrnąłem przez cały wątek, jestem na etapie przygotowania wniosku i odbywania 4 dniowego szkolenia.
Dzisiaj facet prowadzący szkolenie mnie zaskoczył:
- pierwszym krokiem UP jest wizyta u Państwa w miejscu w którym będziecie prowadzić działalność, wyklucza się mieszkania bo zapewne spoldzielnia nie udzieli wam zgody, a jeżeli jest to domek to musi być osobne wejście i SZYLD![]()
Co PUP to obyczaj. Moja Pani musiała się wykazać tytułem prawnym do pomieszczenia, w którym chciała prowadzić działalność. W przypadku domu, musiał to być akt własności i zaświadczenie o wpisie do ewidencji nieruchomości, od powiatowego inspektora nadzoru budowlanego.
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---