Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: Canon 60d VS. sony alfs a55

Mieszany widok

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iAdam Zobacz posta
    Weź do ręki obie puszki (60D i 7000D)
    Kolejny nawiedzony neofita... Autor wątku wyraźnie pisze pomiędzy czym chce wybierać, a ty tu wyskakujesz z D7000 jak Filip z konopii.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Kolejny nawiedzony neofita... Autor wątku wyraźnie pisze pomiędzy czym chce wybierać, a ty tu wyskakujesz z D7000 jak Filip z konopii.
    Jak zdjęcia nie wychodzą, to szuka się luk w systemie. Po kilku latach znowu mu się znudzi i będzie skakać po każdym dostępnym.

Jedni wiedzą o tym od początku inni dowiadują się o tym po czasie (dłuższym, krótszym).

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Być może.. Powiedz mi tylko dlaczego Canoniarze częściej przechodzą na Nikony, niż Nikoniarze na Canony?.. ;]

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Być może.. Powiedz mi tylko dlaczego Canoniarze częściej przechodzą na Nikony, niż Nikoniarze na Canony?.. ;]
    Znam Nikoniarze, który przechodził na Canona i znam Canoniera, który przechodził na nikona.

Nie ma żadnych zasad. Ludzie błądzą po systemach i szukają czegoś co odpowiada ich potrzebom.

To, co sugerujesz na górze jest albo prawdziwe albo fałszywe. Nie ma jednej reguły.

W nikonie oprócz szkieł 35/1.8 i 105vr nie widzę dla mnie alternatyw. Mam natomiast słabość do 50/1.4 i 50/1.2 nikkorów manualnych. Czy to znaczy, że jestem jakiś znikonowany? Ty trafiłeś tak, że d7000 Tobie odpowiada, ale jeśli przyjdzie Ci do korzystania z manualnych szkieł, to canon wygra w tym przypadku.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

pewnie z tego samego względu co użytkownicy forda przechodzą na opla lub odwrotnie. A swoją drogą skąd zaczerpnąłeś tą wiedzę bo przeglądając staty sprzedaży to Canon w dalszym ciągu dzierży palmę pierwszeństwa :-D
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

To nie jest temat tego wątku. Był taki o ile pamiętam i skoro te światłe myśli zamierzasz tu prezentować to rób to tam.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

witam,

dziękuję za wszystki posty. a pomijając juz info że lepiej kamera do krecenia filmów a aparat do robienia zdjęc - czy ktoś mógłby podac jakies reflekcje nt. krecenia filmow canonem 60d ???

pozdr
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a co powieci na ten filmik
    http://www.youtube.com/watch?v=kHPaV...eature=related
    Ostatnio edytowane przez remolmar ; 06-04-2011 o 20:58 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów