Znam Nikoniarze, który przechodził na Canona i znam Canoniera, który przechodził na nikona.
Nie ma żadnych zasad. Ludzie błądzą po systemach i szukają czegoś co odpowiada ich potrzebom.
To, co sugerujesz na górze jest albo prawdziwe albo fałszywe. Nie ma jednej reguły.
W nikonie oprócz szkieł 35/1.8 i 105vr nie widzę dla mnie alternatyw. Mam natomiast słabość do 50/1.4 i 50/1.2 nikkorów manualnych. Czy to znaczy, że jestem jakiś znikonowany?Ty trafiłeś tak, że d7000 Tobie odpowiada, ale jeśli przyjdzie Ci do korzystania z manualnych szkieł, to canon wygra w tym przypadku.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
witam,
dziękuję za wszystki posty. a pomijając juz info że lepiej kamera do krecenia filmów a aparat do robienia zdjęc - czy ktoś mógłby podac jakies reflekcje nt. krecenia filmow canonem 60d ???
pozdr
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a co powieci na ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=kHPaV...eature=related
Ostatnio edytowane przez remolmar ; 06-04-2011 o 20:58 Powód: Automerged Doublepost