Strona 26 z 57 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 564

Wątek: Budujemy zestaw studyjno-plenerowy

Domyślnie

Witam serdecznie. Po prawie 3 godzinach przebrnąłem przez cały wątek Musze powiedzieć że nieźle namieszaliscie mi w bani... A co do pokazanych wyżej fotek to co niby mają pokazywać? Wyższość quadr? Jak stwierdził mój przedmówca , tyle to można zrobić systemówką. bo ogólnie na fotkach za wiele światła niema

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kojot3.0 Zobacz posta
    Witam serdecznie. Po prawie 3 godzinach przebrnąłem przez cały wątek Musze powiedzieć że nieźle namieszaliscie mi w bani... A co do pokazanych wyżej fotek to co niby mają pokazywać? Wyższość quadr? Jak stwierdził mój przedmówca , tyle to można zrobić systemówką. bo ogólnie na fotkach za wiele światła niema
    Kazali chłopakowi zamieścić to zamieścił. A teraz mu jeszcze każą wychodzić z lampami na deszcz !
    Żeby zobaczyć skuteczność tych lamp potrzeba słoneczka panowie.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Nie ma co sie czepiac Mario_M - poprosilem go o zdjecia wiec pokazal. Rowniez myslalem ze beda jakies w plenerze.. nie ma, no trudno sie mowi Zastanawiamy sie dalej..

Domyślnie

Pany spkojnie poki co to narazie robilem tymi lampkami we wnetrzach jeszcze nie mialem okazji nimi dzialac w plenerze. Dlatego tez nie ma nic z pleneru :P Sam czekam na jakies sloneczko aby dobrze sprzet sprawdzic w terenie

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mario_M Zobacz posta
    Wtrące swoje dwa centy i żeby nie było że się chwale
    Posiadam od ok. 5 miesięcy dwa zestawy Quadry. I powiem szczerze że mocy wcale nie brak w plenerze (nie wiem jak w słoneczny dzien, bo jeszcze nie mialem okazji robic). Jestem bardzo zadowolony z zakupu
    nie żebym się czepiał, ale najpierw piszesz, że dają radę, teraz że ich nie przetestowałeś?:sad: co do mocy to wiadomo że masz prawie 1000Ws więc nawet w pochmurny jasny dzień mocy styknie.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

ma co najwyżej 800Ws...i tylko w przypadku używania jednej główki do jednego generatora. Jesli używa dwóch to podział mocy jest 266Ws + 134Ws.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    nie żebym się czepiał, ale najpierw piszesz, że dają radę, teraz że ich nie przetestowałeś?:sad: co do mocy to wiadomo że masz prawie 1000Ws więc nawet w pochmurny jasny dzień mocy styknie.
    No masz racje nie sprecyzowałem tego na poczatku dokladnie
    Przepraszam z wprowadzenie w bład
    Co do mocy to max co mam to 800Ws Reszte napisał kolega Adso

Początki nałogu Awatar Maggot
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Sam mam podobna rozkmine tylko troche wiekszego kalibru: kupic bowensowski generator explorer 1500 z nadzieja ze nie bedzie za duzy zeby go brac w plener (30x30x18cm to juz kawal pudelka plus glowki i kable ble). Czy teraz skupic sie na studyjnym 2400, a w plener za jakis czas quadra :/

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

zamast dwóch kompletów lepszy Ranger RX... i trochę tańszy...od dwóch, nie od jednego

Uzależniony

Domyślnie

Ranger jest super ale już nie tak kompaktowy niestety

Strona 26 z 57 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów