Przed atakiem...
Przed atakiem...
Podobają się, podobają
Co do ostatniego - w górach ciągnie mnie najbardziej Przytłaczający Majestat Wielkości, przy którym cywilizacyjne próby naśladownictwa, piramidy, pomniki, kościoły - są tak żałosne w swojej miałkości. Fajnie jak zdjęcie przekazuje sporo tego wrażenia, jakie masz TAM - to ostatnie nie jest w tym sensie ponadprzeciętne. Pewnie to kwestia perspektywy (góra-ludzie?). Nie potrafię poradzić jak to rozwiązać, ale być może to tylko subiektywne wrażenie.
Entuzjastyczny Neofita
Pewnie nie raz byłeś na Kasprowym i oglądałeś Krywań. To jednak kawałek drogi jest. Mnie w ostatnim zdjęciu chodziło o zatracenie perspektywy. Takie lekkie oszustwo, zrobić tak aby sprawiało wrażenie że góra jest na wyciągnięcie ręki. Postacie na zdjęciu prawdopodobnie szykowały się do wyjścia na Świnicę, ale skorzystałem z okazji i jakoś tak się wkomponowali...
pięknie, pięknie!
Canon 855D + 8-200mm f4
Super!!! dawaj więcej.
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
Dzieciak kapitalny ale wszystkie zdjęcia są źle kadrowane. Na większości główka leci w dół. Ja wiem, że dziecko leżało prosto, ale efekt jest taki jakby spadało w przepaść. Gdyby ustawić dzieciaka tak żeby oczy były w lewym, górnym mocnym punkcie to byłoby zupełnie inaczej.
Kolejny problemem jest to, że obcinasz kończyny. Wygląda to lekko makabrycznie (f jest najstraszniejsze). Następnym razem zwróć na to uwagę i będzie git bo model świetny;0
http://www.canon-board.info/galerie-...aparatu-74163/ - galeria na CB