Strona 7 z 60 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 597

Wątek: [szambonur] Tatry i nie tylko

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Przed atakiem...

Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Nie mogę oceniać Twoich zdjęć, nie pozwala mi na to żal, że masz tak blisko tam, gdzie jest tak ładnie...

Ostatni Giewont - Wspaniały. Tak ciągnie, że pozostałe przy nim wydają się takie zwykłe.
    patrz pan..., zrobisz jedno ciekawsze zdjęcie i od razu przestają się podobać pozostałe...

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    patrz pan..., zrobisz jedno ciekawsze zdjęcie i od razu przestają się podobać pozostałe...
    Podobają się, podobają

Co do ostatniego - w górach ciągnie mnie najbardziej Przytłaczający Majestat Wielkości, przy którym cywilizacyjne próby naśladownictwa, piramidy, pomniki, kościoły - są tak żałosne w swojej miałkości. Fajnie jak zdjęcie przekazuje sporo tego wrażenia, jakie masz TAM - to ostatnie nie jest w tym sensie ponadprzeciętne. Pewnie to kwestia perspektywy (góra-ludzie?). Nie potrafię poradzić jak to rozwiązać, ale być może to tylko subiektywne wrażenie.
    Entuzjastyczny Neofita

Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Podobają się, podobają

Co do ostatniego - w górach ciągnie mnie najbardziej Przytłaczający Majestat Wielkości, przy którym cywilizacyjne próby naśladownictwa, piramidy, pomniki, kościoły - są tak żałosne w swojej miałkości. Fajnie jak zdjęcie przekazuje sporo tego wrażenia, jakie masz TAM - to ostatnie nie jest w tym sensie ponadprzeciętne. Pewnie to kwestia perspektywy (góra-ludzie?). Nie potrafię poradzić jak to rozwiązać, ale być może to tylko subiektywne wrażenie.
    Pewnie nie raz byłeś na Kasprowym i oglądałeś Krywań. To jednak kawałek drogi jest. Mnie w ostatnim zdjęciu chodziło o zatracenie perspektywy. Takie lekkie oszustwo, zrobić tak aby sprawiało wrażenie że góra jest na wyciągnięcie ręki. Postacie na zdjęciu prawdopodobnie szykowały się do wyjścia na Świnicę, ale skorzystałem z okazji i jakoś tak się wkomponowali...

Pełne uzależnienie Awatar MariuszJ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    Pewnie nie raz byłeś na Kasprowym i oglądałeś Krywań. To jednak kawałek drogi jest. Mnie w ostatnim zdjęciu chodziło o zatracenie perspektywy. Takie lekkie oszustwo, zrobić tak aby sprawiało wrażenie że góra jest na wyciągnięcie ręki. Postacie na zdjęciu prawdopodobnie szykowały się do wyjścia na Świnicę, ale skorzystałem z okazji i jakoś tak się wkomponowali...
    W takim razie cel osiągnąłeś, a ja niepotrzebnie szukałem czegoś innego.

Dawaj więcej, bo ładne
    Entuzjastyczny Neofita

Bywalec Awatar fyrste
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

pięknie, pięknie!
    Canon 855D + 8-200mm f4

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Super!!! dawaj więcej.
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Takie życie, nie tylko w górach można siedzieć... oto plon niedzielnej wizyty u rodzinki...
    a)
    b)
    c)
    d)
    e)
    f)
    g)
    h)

Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Zdobywca

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

Dzieciak kapitalny ale wszystkie zdjęcia są źle kadrowane. Na większości główka leci w dół. Ja wiem, że dziecko leżało prosto, ale efekt jest taki jakby spadało w przepaść. Gdyby ustawić dzieciaka tak żeby oczy były w lewym, górnym mocnym punkcie to byłoby zupełnie inaczej.
    Kolejny problemem jest to, że obcinasz kończyny. Wygląda to lekko makabrycznie (f jest najstraszniejsze). Następnym razem zwróć na to uwagę i będzie git bo model świetny;0

Strona 7 z 60 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów