Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Mieszany widok

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez retter Zobacz posta
    Czyli zabawa bez końca w kupowanie nowszych lepszych zabawek bo stare nie trzymają tego co powinny. Gdzie jest granica?
    Granicą są możliwości ludzkiej percepcji

Pozwoliłem sobie skrobnąć o mojej nowej zabawce na zasadzie ciekawostki. Być może nie jest to produkt adresowany do przeciętnego śmiertelnika, a jego targetem są tzw. "color geeks"...

...aliści - przykładowo - czy fakt, że motoryzacyjny program "TopGear" prezentuje niemal wyłącznie wściekle drogie samochody dla celebrytów i arabskich szejków czyni go mniej interesującym?

Czy na podforach sprzętowych ekscytujemy się nowymi wersjami 18-55 albo EOSem 1100D, czy raczej bijącymi rekordy jasności eLkami i jednocyfrowymi korpusami?

DISCUS to faktycznie trochę colormanagementowy "top gear", odpowiednik profesjonalnej stałki, czy reporterskiego korpusu, ale nie bądźmy hipokrytami - nie takie gadżety i nie za takie skromne kwoty są przez tutejszych forumowiczów kupowane

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta

DISCUS to faktycznie trochę colormanagementowy "top gear", odpowiednik profesjonalnej stałki, czy reporterskiego korpusu, ale nie bądźmy hipokrytami - nie takie gadżety i nie za takie skromne kwoty są przez tutejszych forumowiczów kupowane
    Gratuluję radości z zakupu

Mam tylko nadzieję, że cena za kalibracje pozostanie na poziomie sprzed tego zakupu

Pozdrawiam!
    Fiu fiu

Uprawnienia umieszczania postów