A myślisz że czemu zacząłem jak zacząłem?![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
też muszę przyznać, że wcześniejsza stylizacja bardziej mi leżała co nie zmienia faktu, że każdy może pracować dowoli nad swoim, czekamy na nowe wsady
mroczne klimaty mrocznymi klimatami, ale kolor skóry, ehh szkoda gadać - dla mnie koszmarki
Zaraz po sesji pokazywałem zajawkowo 2 zdjęcia, tym razem pora na całość. Zmęczony bucikami na brzuszku i łapkami w serduszko postanowiłem poszukać czegoś innego w temacie sesji ciążowych. Trochę więcej jak zwykle na blogu, zapraszam.
433
434
435
436
437
438
439
440
441
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
no i miodek, Kolego Piotrze... fajna stylizacja, jest humorek a nie tylko śmiertelnie poważne brzuchy...i miny
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Na 424 miałem wrażenie, że panna młoda ma tak szeroko rozstawione kolana![]()
Sezon się jeszcze nie zaczął, jest czas na inne rzeczy. Modelka w studio. Venomer, powiedz coś
442.
443.