dzieki za podpowiedz, wlasnie szukalem jakiegokolwiek rozwiazania na swoje lenovo s10-2 ktory ma wlasnie jakiegos "cipa" intelowskiego
dzieki za podpowiedz, wlasnie szukalem jakiegokolwiek rozwiazania na swoje lenovo s10-2 ktory ma wlasnie jakiegos "cipa" intelowskiego
Canon FF
w zaawansowanych właściwościach odznaczacza się "ptaszkiem" -pokazywanie innych rozdzielczości nie obsługiwanych przez monitor-po odznaczeniu pojwi się podziałka -i mozna zmieniać rozdzielczość-inaczej DPP nie działa![]()
Zamiast Canonowskiej aplikacji polecam DSLR Remote pro. Działa świetnie, instalacja na netbookach bezproblemowa.
Witam,
problem pewnie znany, przy instalacji EOS Utility wywala błąd, że minimalna rozdzielczość to 1024x768, pracuję na małym komputerku z 10.1'' matrycą i nie mam takiej rozdzielczości macie jakiś pomysł jak zainstalować EU omijając ten problem? Niestety nie mam jak podłączyć się do monitora.
PS. Pani w Canon Polska powiedziała, że się nie da
pozdrawiam
mikekrk
pozdrawiam
mikekrk
Canon 60D, Canon 1000D, Canon 18-55 IS, Canon 18-135 IS USM, Canon 100-400 4.5-5.6 L IS USM, Canon 430EX
mi tez wolal ze chce wiecej ale dalo sie go oszukac - dafaultowo mam w netbooku program ktory zwieksza rozdzielczosc nie wiem czy to tylko w samsungach ale poslzo.
Też mam (tzn. kupiłem żonie) Szajsunga N150 i można spokojnie wybrać wyższe rozdzielczości, ale nie nadaje się to do pracy z grafiką, bo matryca nie pracuje wtedy w swojej natywnej rozdzielczości i obraz jest zniekształcony.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Podłącz na chwile do zewnętrznego monitora.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it