Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: DPP Canon działa tylko na większej niżeli 1024x768

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Tylko pod warunkiem, że 768px w pionie potrzebne jest wyłącznie podczas instalacji, a interfejs programu otworzy się przy 600px.
    odwrotnie
    z tego co pamietam instalacja przebiegala bez problemu. Problemem jest uruchomienie z roz<768px. Ale ... od win98r2 mamy mozliwosc zmiany rozdzielczosci pulpitu bez restartu. Ustawiamy większą/"znieksztalcają" rozdzielczosc, odpalmy DPP i zmieniamy na natywna juz z uruchomionym programem ...

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Nie wiem, nie sprawdzałem na netbooku, z założenia miał służyć do innych celów niż obróbka zdjęć.
    Calkowicie sie zgodze - nikt normalny nie bedzie obrabial RAWow na wyswietlaczu wielkosci dloni. Ale obejrzec wlasnie zrobiony material na spokojnie w hotelu/windzie/kolejce(np.linowej ).
    5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t00mcio Zobacz posta
    odwrotnie
    z tego co pamietam instalacja przebiegala bez problemu. Problemem jest uruchomienie z roz<768px. Ale ... od win98r2 mamy mozliwosc zmiany rozdzielczosci pulpitu bez restartu. Ustawiamy większą/"znieksztalcają" rozdzielczosc, odpalmy DPP i zmieniamy na natywna juz z uruchomionym programem ...
    Odpada. U mnie przy próbie przełączenia na niższą rozdzielczość DPP wyświetla requester o tej samej treści co przy próbie uruchomienia i "wychodzi z siebie".

Calkowicie sie zgodze - nikt normalny nie bedzie obrabial RAWow na wyswietlaczu wielkosci dloni. Ale obejrzec wlasnie zrobiony material na spokojnie w hotelu/windzie/kolejce(np.linowej ).
    Fakt, nie pomyślałem o tym, bo od dawna używam czytnika kart. Netbook jednak nie ma czytnika CF, więc albo zewnętrzny czytnik na USB albo kabel i problem z DPP.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów