Dołączam się do pytania. Czy ktoś odwiedzał w ostatnim czasie giełdę? Jest sens się tam wybierać? Poszukuję szerokich stałek na EF oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)
Dołączam się do pytania. Czy ktoś odwiedzał w ostatnim czasie giełdę? Jest sens się tam wybierać? Poszukuję szerokich stałek na EF oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)
Bywają, ale bardzo nieregularnie.
Nie ma, prawdopodobieństwo trafienia dwudziestki jest raczej małe.Myślałem o jutrze, jestem z Wałbrzycha, więc nie wiem czy jest sens
Ja byłem jakoś na początku grudnia.
Jeśli jesteś z Wrocławia możesz to potraktować jako sposób spędzenia wolnego czasu :-)Jest sens się tam wybierać?
Trafiają się, ale zdecydowanie częściej te najtańsze (28/2.8, 35/2)Poszukuję szerokich stałek na EF
Dawno tam nic takiego nie widziałem.....oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
hmmmm.. a znasz może miejsce we Wrocku, albo naszej okolicy, gdzie mozna by kupić taki okaz?
Foto-Master na Odrzańskiej. Aparaty są tam pewne (kupiłem od nich dwie używki, na oba dostałem trzymiesięczną gwarancję) ale ceny używek zazwyczaj wyższe niż na Allegro.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Ale nimesamowita pewnosc daje gwarancja przy uzywce! a 3 miesiace to duzo!
byłem dzisiaj na odrzańskiej i rzeczywiściesrednio 200zł więcej niż na algiebro, ale 20d nie mieli - 10D tochę za stary , 30D nie na moją kieszeń![]()
Byłem dzisiaj na giełdzie fotograficznej, wejście kosztuje 1,90 zł.
Znajduje się jak pisał MacGyver w budynku dworca świebodzkiego - dokładny adres pl. Orląt Lwowskich 20 c-d, fajnie teraz jest bo jest parking samochodowy i jest gdzie stanąć autem. Wejście od ul. Teatralnej na wysokości mniej więcej przjeścia dla pieszych bez świateł.
jakieś D + sporo zapału
Nicram - było coś ciekawego ? czy nie bardzo ?
Przepraszam, że odświeżam ale nie mogę znaleźć aktualnej informacji n/t giełdy foto we Wrocławiu. Istnieje to jeszcze? To jest w jakieś konkretne dni? Czy to dobre miejsce na kupno używanego obiektywu?