Witam !
Jak oceniacie ten sklep?
Przymierzam się do kupna i nich aparatu, i z racji,że kwota nie jest dla mnie mała, ciekaw jestem opinii o ich sklepie.
Z opinii na allegro/opineo wynika,że sklep zaufany, ale chciałbym usłyszeć jeszcze Wasze zdanie![]()
Witam !
Jak oceniacie ten sklep?
Przymierzam się do kupna i nich aparatu, i z racji,że kwota nie jest dla mnie mała, ciekaw jestem opinii o ich sklepie.
Z opinii na allegro/opineo wynika,że sklep zaufany, ale chciałbym usłyszeć jeszcze Wasze zdanie![]()
5Dm2 | 16-35 4L IS | 24-70 2.8L II | 85 1.8 | 100 2.8L
Raz jeden tam kupowałem. Robiłem jeszcze fotki analogiem i miałem niepowtarzalny wyjazd zagraniczny. Padła decyzja - kupię lustro cyfrowe, po drodze się nauczę obsługiwać i będzie git. I trzeba było od razu komplet typu body, szkło, karta, torba, bateria itd., na dodatek na jutro bo decyzja padła w ostatniej chwili. Długa rozmowa telefoniczna załatwiła wszystko. Odbiór chciałem osobisty bo na drugi dzień rano bo i tak miałem przez Warszawę przejechać.
Na drugi dzień rano wszystko czekało spakowane, gotowe, bez najmniejszych problemów. Jeszcze szybki kurs obsługi w locie mi Pan zafundował za co jestem wdzięczny niezmiernie. To parę lat temu było (400D to wtedy nowość była) ale nie widzę powodów, by się miało coś zmienić.
EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM
Dawno już wprawdzie tam nie kupowałem ale wszystkie poprzednie moje zakupy załatwiane były rzeczowo, szybko i bezproblemowo. Nawet pamiętam jakąś kwestie dotyczącą zamiany sprzętu i też bez najmniejszych problemów. Moim zdaniem to solidny sklep.
W 2010 kupiłem 5d2. Telefonicznie umówiłem się na odbiór osobisty. Wizyta w sklepie (notabene daleko od centrum) zajęła kilka chwil, no może z 10 minut, bo Pan się pomylił w liczeniu gotówki. Rzeczowo i w dobrej cenie.
Jedyny minus to problemy z dodzwonieniem się, nie wiem jak teraz.
Ze swojej strony polecam.
sporo rzeczy tam kupiłem, bardzo dobra obsługa. Pojechałem tam kiedyś osobiście po body i parę szpargałów i akurat nie mieli na stanie gripa ( miał być), został wysłany do mnie kurierem na ich koszt, z czystym sercem polecam.
Kupiłem połowę swoich grarów w tym sklepie, bo mam blisko. Nigdy nie miałem problemów.
Właściciel od wielu lat miał stałe stanowisko na giełdzie w Stodole.
Towar można przetestować na miejscu.
też trochę kupiłem nie ma problemu
na uwagę zasługuje jeszcze interfoto.eu
Polecam - wszystkie szkła u nich kupowałem osobiście. Można spokojnie przetestować przed zakupem, nawet użyczają tablice testowe. To sklep dla fotografów..
Kupowałem u nich kiedyś 85 f/1.8 oczywiście przed zakupem mogłem sobie potestować - obsługa dobra. Ogólnie i ja polecam
Fajny sklep, dobre ceny, wiedzą jak sobie zaskarbić klienta.
Przy okazji, pamiętam, jak wpadłem do nich pomacać jakieś szkło od Tamrona. Podpiąłem do body, zostawiłem chyba dowód jako zastaw i poszedłem na drugą stronę ulicy do pobliskiego zagajnika, żeby potestować ostrość na drzewkach, kwiatkach i owadach. Po chwili zauważyłem, że po zagajniku kręcą się prawie na kuckach jakieś podejrzane typki. Patrze, a tam tacy sami klienci jak ja, testują szkła z Fotorimexu na drzewkach, kwiatkach i owadach![]()
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”