Pokaż wyniki od 1 do 10 z 337

Wątek: Dlaczego sprzedałe(a)ś?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ska Zobacz posta
    Sprzedalem d70s z cala szklarnia na rzecz 30D. Zachcialo mi sie zmian ale nadal nie jestem pewny tego.
    zamiana trochę jak matiza na sparka inna obudowa a w środku to samo właściwie
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    zamiana trochę jak matiza na sparka inna obudowa a w środku to samo właściwie
    W Niku D70s i Kamuniu 30D? Sorry, ale nawet ja bym się do tak dalekich porównań nie posunął. Jest cała generacja różnicy (hint - obraz przy ISO 1600/3200, lub szumy przy długiej ekspozycji)
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Coś już napisał Awatar ska
    Miasto
    Lubin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    W Niku D70s i Kamuniu 30D? Sorry, ale nawet ja bym się do tak dalekich porównań nie posunął. Jest cała generacja różnicy (hint - obraz przy ISO 1600/3200, lub szumy przy długiej ekspozycji)
    zdRAWki
    Tak to prawda roznia sia generacja i na to wlasnie liczylem ze chociaz troche zyskam z tego decyzja byla troche nie przemyslana ale coz. Czy jakosc zdjec sie polepszyla to tez bym sie nad tym zastanowil, d70s dawal szum monochromatyczny i za zasluga slabszego filtra dolnoprzepustowego wypluwal o wiele ostrzejsze obrazy i .jpg byly bez porownania. No i CLS z ktorego bardzo czesto i chetnie korzystalem. Nawet brak pomiaru swiatla na manualach nie byl problemem i rozpietosc tonalna celnosc AF.. duzo by tu gadac, w kazdym badz razie z czasem coraz bardziej lubie ten aparat i raczej zostanie za mna na dluzej.

Uprawnienia umieszczania postów