Wczytując się w to wszystko, co ludzie wypisują na tym forum. Powinno się za pierwsze kryterium obstawiać właśnie sprzedaż aparatu, zanim jeszcze dojdzie do jego zakupu. Kurcze, nie przesadzajmy. Ręka w górę Ci którzy kupując aparat myśleli o następnym w dniu jego zakupu. O wszystkim tak myślicie? O nowy dom - kurcze, ale położony w centrum - ciężko będzie go potem sprzedać.
Co z tego, że kolega miał wcześniej kompakta? Ostatnio wiele ludzi widząc wpis : "miałem kompakta" - przesiadam się, nagle wykazuje wielki dystans do pytającego. Urodziliście się z lustrem między nogami? - brawo, moje kondolencje dla waszych matek.
Podarujmy też sobie komentarze w stylu sprzedaży szkieł i zakupu APS-C. Są szkła pod FF więc dajmy też puchę. Jest i budżet i to dosyć spory, a wy polecacie mu APS-C?
Wiele osób wspomina o 5d -też jestem za tym. Nic tylko szukać 5d z odpowiednim przebiegiem. W architekturze AF aż tak się nie liczyJeśli jednak kolega stwierdzi, że nie chce używki to tylko 5dmk2 i kropka. Temat nie musi lać się jak krew z nosa, nie musi być także jak rzeka
![]()