"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
Gdybyście nie byli fotografami a krawcami, to byście wiedzieli dlaczego wieszak ma chodzić po wybiegu, a nie kobieta z obfitymi kształtami.
Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.
Mialem napisać iż mialem okazję oglądać zdjęcia naszych uczestniczek przed i po zrobieniu makeupu czemu towarzyszył duży niesmak, to jednak Ann Ward przebiła wszystko. Nie zjem już śniadania :-|
Po programie już, czas na podsumowanie:
http://www.youtube.com/watch?v=2Pz5Rg9un8A
A dzwonek na telefon pt: "jesteśmy w mediolanie" bije rekordy popularności :-)
Dinderi "No cóż. Trudno, żeby kobiece piękno było zrozumiałe dla ludzi, którzy są ślepą uliczka ewolucji." no padłem, rewelka![]()
http://lifeisreallybeautiful.com/tag/ann-ward/
spójrzcie na 3 fotkę, mimo, że mam 180 cm wzrostu i ważę niecałe 80 kg to moje udo jest grubsze od jej talii :/
czy na zdjęciach wygląda dobrze? fot. 6 od góry. Boże widzisz, a nie grzmisz
namoamo- lepiej zjedz śniadanie, chyba że masz zamiar startować w tap modl men edyszyn![]()
o ktoś to wreszcie zauważył
hmm co prawda ponoć o gustach sie nie dyskutuje, ale jak widze sesje podpisane fashion a na zdjeciu mały pulpecik z wielkimi cyckami i pryszczem na nosie to mi sie nie dobrze robi ...
a prawda jest taka że o modelke do sesji "sexownej" czego wam tak brakuej znalezc nie problem, pełno takich zwyczajnych dziewczyn, po tuningu to juz wypas, a dobra dziewczyna na wybieg czy sesji modowej nie trafia sie czesto
dziadek na wsi też powie jak zobaczy wyscigowego araba" konia rzecz jasna " co to za wychudzona szkapa, do niczego sie nie nadaje![]()
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Miałeś taki pogląd na sesje fashion "od urodzenia", czy nabyłeś go oglądając zdjęcia z sesji z modelkami "wybiegowymi"?
Ja, jak jem obiad, to sam wiem, czy mi smakuje, czy nie. Gdybym dostał danie popisowe szefa kuchni Hiltona i nie mógł go przełknąć, to raczej bym nie piał z zachwytu, bo to przecież taaakie danie z tak renomowanej kuchni.
CanOn Can'tOff
mam takie zdanie odkąd robie zdjecia, chce sie mieć zdjecia na poziomie to modelki też muszą być na poziomie prosta sprawa .
Robisz całą postać muszą być długie szczupłe nogi, a po co w takich zdjeciach duży tyłek i wielkie cycki??
twarz musi być wyrazista, oczy usta bo o to tu chodzi, nie musisz widziec i mowic ojej jaka słodka czy śliczna buzia bo nie taki jest cel .
Trzeba do każdej roli dopasować modelke, nie zrobisz z jedną wszystkiego, jeśli nie robisz takich zdjec, nie czujesz klimatu to nie musisz też poszukiwać takich modelek proste .