Ten niepocketowy wyzwalacz to broncolor
Ten niepocketowy wyzwalacz to broncolor
A widzieliście jaki brzydki chudzielec wygrał top model w Ameryce?
http://www.se.pl/kobieta/moda/top-mo...je_163514.html
I teraz biedne amerykańskie dziewczyny będą dążyć do takiego ideału... brrr.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Ja tego w ogóle nie rozumiem. Cały ten światek , to jakiś spisek przeciw kobiecości.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
ale to miała być chyba modelka na wybieg lub to zdjeć modowych do reklamy a nie do playboya ??
jeśli do tego pierwszego to moim zdaniem świetna , wysoka szczupła, ma charakterystyczną dwarz ładne włosy i ogromne oczy, nie wiem czego wam tam brakuje widać pokazane efekty zdjeć z nią i są świetne
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Mnie brakuje urody i kobiecości. Jeśli zdjęcia mody mają pokazywać powyginane , pokraczne patyczaki z durnym, tępym wyrazem twarzy to rzeczywiście jest do tego świetna. Wiem że w fotografii mody i na wybiegach panuje specyficzna maniera , ale ja tego nie rozumiem , mnie się to nie podoba, ja protestuję bo to jest wynaturzenie. Tym światem rządzą ludzie o innych gustach, innych preferencjach więc może dlatego odbieramy to inaczej. Dla mnie to wygląda jak kampania przeciw kobietom.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
co by nie powiedzieć na zdjęciach wychodzi rewelacyjnie do tego świetne włosy i twarz
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971