Zuzka też jest bardzo ruchliwym dzieckiem. Sporo cierpliwości i oczywiście czasu musiałem włożyć, by uchwycić ją w takim momencie.
Zdjęcie wywołane z RAW. Nie wymagało szczególnej obróbki, może poza lekkim wyostrzeniem.
Zuzka też jest bardzo ruchliwym dzieckiem. Sporo cierpliwości i oczywiście czasu musiałem włożyć, by uchwycić ją w takim momencie.
Zdjęcie wywołane z RAW. Nie wymagało szczególnej obróbki, może poza lekkim wyostrzeniem.
bardzo mi się podoba odcień i kolorystyka twarzy, oczu, włosów,
zdjęcie doświetlałeś lampą wbudowną?
Zdjęcie było chyba doświetlane lampą 420EX, bądź blendą - nie pamiętam dokładnie.
Poniżej jedno z wcześniejszych zdjęć - z tych, które bardzo lubię:
też fajne,
jak tak patrzę na zdjęcia Twoje czy innych, ktorzy doświetlają w jakiś inny sposób niż tylko wbudowaną lampą, to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że najważaniejsze w fotografii to jest światło, a właściwie jego prawidłowe wykorzystanie![]()
Mam 13 miesięcznego syna, w dużej mierze nie da się go spuścić z oka, chyba że ktoś się nim zajmuje. Czasem nie zdążysz wyrzucić aparatu żeby złapać dziecko aby się gdzieś nie uderzyło itp... głowę dziecko ma tylko jedną, a sprzęt drogiInna sprawa jest z 4 latkiem. Pzdr