oczywiscie w systemie a'la hrabia, pelna przedplata i termin realizacji 3-miesiace![]()
oczywiscie w systemie a'la hrabia, pelna przedplata i termin realizacji 3-miesiace![]()
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Myślę, że kolega Cichy zasłużył chyba na wiekszą dawkę zaufania...
Tak przy okazji Cichy dzięki za Twoje testy i nie zrażaj się za krytykę, ja chętnie czytam te porównania i testy.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Myślę, że kolega Cichy zasłużył chyba na wiekszą dawkę zaufania...
Tak przy okazji Cichy dzięki za Twoje testy i nie zrażaj się zajadłą krytyką, ja chętnie czytam te porównania i testy i przypuszczam, że nie tylko ja
Ostatnio edytowane przez espe ; 03-12-2010 o 18:15 Powód: Automerged Doublepost
Oczywiście nikt nie zapytał bezpośrednio, ani PW, ani na maila, ani telefonicznie...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Prócz 2 osób nie ma żadnych innych chętnych ? Ceny w sklepach netowych będą się zaczynały od 3800, a od nowego roku podwyżka, więc moim zdaniem warto się załapać na tę przedsprzedaż. Jeszcze 2 sztuki mam wolne.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Eee tam... po Nowym Roku wszędzie są wyprzedaże będzie pewnie taniej.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ta Sigma to nie jest lalka Barbie dla małej dziewczynki, której trzeba kupić prezent pod choinkę.
W styczniu ceny wzrosną. Miało to się stać już w listopadzie, ale odłożono tę kwestię.
I nie jest to wina dystrybutora, ale rynków finansowych oraz samych Japończyków.
Na tym straszeniu wzrostem cen, parę osób (i firm) zrobi dobry interes (nie pierwszy i nie ostatni raz...).
Tu nie chodzi o straszenie, ale o pewne fakty, które są powszechnie dostępne.
Mi również podwyżka jest nie na rękę.