Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 103

Wątek: Yoł, jestem w kropce ...

Zablokowany

Domyślnie Yoł, jestem w kropce ...

Yoł ziomale , jestem tutaj świeży więc nie dymcie sie odrazu. Temat wyglada tak że dostałem od taty aparat bo powiedzialem mu że chciałbym sie pobawić fotografią i dał mi swoje zapasowe body i 3 obiektywy ale chyba dał mi jakis badziew sądząc po tym jak bez gadania mi to dał chciałbym robić takie super zdjecia jak wy ale chyba mam za słaby sprzęt, kompletnie nie zna msie na niczym, czytam i czytam forum ale ja nie moge nic zrozumieć (taty nie zapytam bo jest po rozwodzie z mamą i za duzo nie gadamy ) Dał mi aparat Canon 5D ale chyba jakiś stary bo strasznie obdrapany i do tego 3 obiektywy, 85 /18 , 50/18 i jakis nieogyginalny sigmy 17-35/28-35 (to wyczytałem ze szkieł, jezeli trzeba moge dopisac reszte oznaczeń), jak zobaczylem ze ta 50 kosztuje 400 zł to sie troche zdenerwowałem bo tata kupuje obiektywy jakies starsznie drogie kiedys widzialem jakis za 8 tys zł , Jednak do rzeczy, moje pytanie czy to dobry sprzęt dla początkujacego dla osoby która chce sie nauczyć? czy te szkła nie są "ciemne"? (czytam o tym ale nieiwiem o co chodzi) ? Pomóżcie prosze bo nie chce wyjść na cieniasa jak zaprosze dziewczyne zeby jej foty zrobic

Domyślnie

Troll ?

Dopiero zaczyna Awatar adrian1115
    Miasto
    Mielec

Domyślnie

Hmm... Trol ?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Sprzedaj ten badziew a za zarobioną kasę zaprowadź dziewczynę do dobrego fotografa.
    Zamów sesją rozbieraną a fotki wstaw na naszą klasę i na CB.

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Wątek roku - bezsprzecznie
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Bywalec Awatar czarny1999
    Miasto
    Leicester

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hefajstoss Zobacz posta
    Yoł ziomale , jestem w kropce
    nie wiem czy ten temat to zart, czy prowokacja ...
    ... przygarnij kropka ... nic innego mi nie przychodzi do glowy, sorry
    5d, 5dmkII 580EXII S12-24 f4.5-5.6, C17-40 f4 L, C50 f1.4, C70-200 f4is, C100 f2.0 C300 f4is, C400 f4is DO,
    C28-135is f3.5-5.6, tamrac expredition7, manfrotto 055x proB + 488RC2

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

To powinno być w dowcipach o fotografii. Proszę o zamknięcie wątku i przeniesienie do odpowiedniego działu :P

Zdecydowanie najlepszy wątek.

Zablokowany

Domyślnie

nie kumam ? prosze o porade a widze że uzyskać jej nie można ? zapytałem jak czlowiek a wy nie mozecie odpowiedzieć tylko obrażać? może ktoś nie siedzi przed kompem 8 godzin dziennie czytając fora i poradniki tylko dostał aparat i to jego pierwszy dzień? czy wy jak dostaliscie aparat do ręki to odrazu wiedzielisćie wszystko o tych cyferkach ustawieniach i bajerach? 5 wypowiedzi żadna sensowna. czy jak na ulicy was ktos zapyta o godzinę to mówicie że nie lubicie poziomek? czy tylko mi się wydaje czy wasza otwartosc na nowych użytkowników jest adekwatna do mojej wiedzy fotograficznej?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    To powinno być w dowcipach o fotografii. Proszę o zamknięcie wątku i przeniesienie do odpowiedniego działu :P

Zdecydowanie najlepszy wątek.
    a dlaczego zamknac? czy ja nie moge uzyskać odpowiedzi? jakiś gorszy jestem czy co?
    Ostatnio edytowane przez Hefajstoss ; 21-11-2010 o 23:34 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hefajstoss Zobacz posta
    ...zapytałem jak czlowiek...
    Sorry ale ja tego człowieczego żargonu nie rozumiem
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Zablokowany

Domyślnie

Handelson , a czego nie rozumiesz to wytlumacze? Mam 17 lat , mogłem coś nie tak zawsze określić, chętnie odpowiem na pytania ktore pomogą wam w odpowiedzeniu na temat

Strona 1 z 11 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów