Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 4323

Wątek: [KRAKÓW] Ogólnokrakowski wątek plenerowy

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez droog Zobacz posta
    a wpada ktoś na plenery ze szkłem 24-70 2.8 ? potrzebuję go porównać z pewnym innym szkiełkiem.. (kwestia zrobienia 5 zdjęć )
    Raczej nikt nie ma.
    Pójdź na studencką 6 do sklepu to popstrykasz do woli.
    Ostatnio stało im to szkło na półce.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez WhiteWolf Zobacz posta
    Cholera dlaczego te szkła są takie drogie co ? Z jednej strony chciałbym Canon'a 70-200 F/4 L USM bo jest świetna. Z drugiej jednak zastanawiam się nad kupieniem np C 50 f/1.4 i do tego jakiegoś tańszego zoomu. Szkoda mi na początek wywalić 2 tys na samego Canona 70-200 choć to świetne szkło. Nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem będzie kupienie właśnie "50" i czegoś jeszcze np Canon EF 70-210 mm f/3.5-4.5 USM. Chciałbym się zmieścić w kwocie ok 2 tys. W sumie za tą kwote kupiłbym te 2 szkła i mam "niby" portretówkę - taką bardziej uniwersalną i jako takiego zooma. Wiem, że zabraknie czegoś szerokiego ale nie da rady kupić 3 szkieł Ciężka sprawa....
    To nie szkła są drogie tylko w Polsce zarobki do bani.
    Poza tym kasa jaką się wyłoży za L akuratnie w tym przypadku cieszy jakością obrazka.
    IMHO nie ma co na siłę kupować maksymalnej ilości szkła pod budżet, tylko wybrać jedno dobre i ciułać na drugie.
    Ostatnio edytowane przez Yoshitaka ; 17-11-2010 o 19:53 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 50D + dodatki

Uprawnienia umieszczania postów