Pokaż wyniki od 1 do 10 z 203

Wątek: 50D czy 7D

Mieszany widok

Domyślnie

ja z tego zrozumiałem, że Canon chce aby jego użytkownicy przechodzili na coraz to wyższe półki. Miałeś xxxD? Teraz, jeśli nie chcesz spaść niżej (a nikt chyba nie chce), musisz pójść wyżej, kupić xxD. Drogi użytkowniku xxD, jeśli i ty nie chcesz się cofnąć wstecz (a chyba nikt by nie chciał), musisz pójść po xD. Drogi profi, jeśli chcesz zmienić puszkę xD, to zostało Ci wybrać wersję xD II albo xDs tak ja to rozumiem i czuję, że wkrótce dobiorą się za porządkowanie jedno-cyfrowych serii, może jakiś low-end'owe FF? Prędzej czy później będą amatorskie FF, myślę, że to kwestia czasu.
    50D + 17-55/2.8 IS USM

Uzależniony Awatar pawciolbn
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marceleqs Zobacz posta
    Prędzej czy później będą amatorskie FF, myślę, że to kwestia czasu.
    bardzo prawdopodobne... wystarczy prześledzić poziom rozwoju tego typu modułów i jego zastosowanie - czyt. marketingowe chwyty.. podobnie jak z tematyką komputerową - coś co już dawno "odkryto" długo siedziało i będzie siedzieć w szufladzie zanim dotrze do grona szarych userów..

#
    5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marceleqs Zobacz posta
    Prędzej czy później będą amatorskie FF, myślę, że to kwestia czasu.
    Generalnie chodzi o to, aby wyciągnąć od nas klientów jak najwięcej kasy. Tylko jak segmentowi amatorskiemu zaproponują FF, to co wymyślą dla zawodowców Podejrzewam, że Canon ma rozpisaną strategię planowania W chwili obecnej nie trafia do mnie przekonanie, że FF będzie standardem - ale w bliższej lub dalszej perspektywie czasu to kto wie
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Uprawnienia umieszczania postów