i już minęły ponad dwa miesiące,
a żadnych efektów naprawy/wymiany plecaka lowepro nie widać.
nie odezwał się ani f-system (polski dystrybutor lowepro) ani sklep foto-raj.
dobrze, to plecaki jakich innych firm polecacie?
;-)
i już minęły ponad dwa miesiące,
a żadnych efektów naprawy/wymiany plecaka lowepro nie widać.
nie odezwał się ani f-system (polski dystrybutor lowepro) ani sklep foto-raj.
dobrze, to plecaki jakich innych firm polecacie?
;-)
pozdro.,
m.
EOS + L i kupa gratów ...
Tamrac.
Lowepro, Naneu, Kata, to z takich podobnych, Domke też ma plecaki, ale to zupełnie inny design, Tamrac to już o klasę czy dwie niżej...
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
Ja bardziej na Kate bym stawiał bo maja naprawde dobre rozwiazania i bardzo dobre materiały...
Owszem niektóre modele takKata wygląda niestety jak kupa (przynajmniej dla mnie)ale nie wszystkie seria 3n1 jest bardzo fajna
Kata ma jedną świetną rzecz: żółte wypełnienie. W słabym świetle odnalezienie czegoś w szarym wnętrzu Lowepro, że o czarnych Tamracach nie wspomnę graniczy z cudem. Naneu ma pomarańczowe, też fajne (generalnie firma jakby się mocno wzorowała na sprzęcie Kata).
www.t-jack.pl
Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.
Troszkę się zmartwiłem tematem, mam nadzieję że problemy z suwakami jak i serwisowaniem są jednostkowe. Po miesiącu "googlania" zdecydowałem się na Fastpacka 200. Może obędzie się bez przygód..
W tej cenie zwyczajnie nie ma konkurencji, więc zaryzykuję :-)
A Katy wyglądają super, pomarańczowe wypełnienie doskonałym rozwiązaniem, tylko cena..