Jeśli sprzedawca jest inteligentny, to najpierw się zarejestruje, napisze kilka postów nie związanych ze swoim sklepem i dopiero później będzie robił sobie reklamę.
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
...ale przecież sklep vbstudio w osobie p. Wojciecha zarejestrował się i napisał odpowiedź oficjalną po czterech miesiącach od pierwszego posta w tym wątku. Gajos01 po kolejnych dwóch.
Uważacie, że ktokolwiek chciałby po pół roku odświeżać ten wątek i robić nim reklamę (w dodatku wątpliwą?).
Przesadzacie...![]()
Czyli uważacie że jednak jestem tym sprzedawcą i w dodatku nie inteligentnym? Hmm... Chyba za dużo jest minusów, jak plusów Waszego myślenia!
sprocket73 - Niestety, ale moim hobby nie jest fotografia, ani zwykla, ani ta profesjonalna...
Waśnie jestem na stronie allegro tego Sprzedawcy i zamierzam kupić karty pamięci i filtr CPL - myślę, że nie jest tak źle, skoro mają 2109 komentarzy pozytywnych i 4 negatywy...
Kupowałem u nich i nie mam powodów do narzekań. Jak w każdej dziedzinie, nikomu się nie dogodzi lub coś może pójść nie tak, prawda fotografowie? :P
Co do samego kabla Delty, to u mnie podobnie bywa, że lampa wali pełną mocą. Na pewno jest to spowodowane łączem na stopce. W 5D II jest gumowy kołnierz wokół sanek, który powoduje, że kabel ciężko wchodzi. Mały obrót kabla na body i potrafi stracić kontakt lub działa niepoprawnie (pełna moc błysku). Podobnie w 580EX II "dzięki" kołnierzowi ciężko zatrzaskuje się złącze kabla na stopce lampy.
W tym roku u nich kupowałem i śmiało mogę polecić. Wszystko było tak jak być powinno.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj