brawo Jasiu jednopostowy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to takie ewidentne i głupie
brawo Jasiu jednopostowy
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to takie ewidentne i głupie
Ostatnio edytowane przez popmart ; 24-10-2010 o 15:04 Powód: Automerged Doublepost
rozumiem ze kabel byl nieoryginalny? niestety tak to z nimi jest, wiele o tym na forum bylo w roznych watkach, sam mam jeden taki kabel, to jak dziala, dlaczego dziala a dlaczego nie i kiedy dziala jest wielka zagadka, niby wszystkie polaczenia sa ok ale jednak...
No pięknie, pierwszy post użytkownika Gajos01 i od razu tak pieje z zachwytu nad vbstudio...;-)
Biegam, bo lubię
Próbowałem znaleźć o nich jakieś opinie... znalazłem, ale trudno mi było pogodzić się z tym że ktoś "zjechał" ich od... i od... Gdzie mnie obsłużono (tak jak napisałem w poprzednim poście) Dlatego szybko się zarejestrowałem, żeby napisać jak było ze mną...
No i dzięki koledze Gajos01 dodałem sobie kolejny sklep do sklepów które nie są godne zaufania i należy je omijać szerokim łukiem![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
hmm... Bebesky czemu tak twierdzisz? Chciałem dobrze, a zaszkodziłem? Nie kumam o co tu chodzi...
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Proste, Gajos01, my uważamy, że ty sam jestes polokoktowcem, czyli tym vbstudio![]()
5DMKII
Zmieniając temat... Moja Kobieta nie wierzyła nigdy w miłość... Teraz wierzy. Czemu miałbym się pod nich podszywać? Hm... No może i macie racje! Tak sobie teraz myślę że ja na Waszym miejscu też mógłbym tak pomyśleć... Nie mam żadnych argumentów, chciałem dobrze. Przepraszam że chciałem komuś pomóc. "Masz miękkie serce, miej twardą du*ę!"