Pokaż wyniki od 1 do 10 z 249

Wątek: [xxkomarxx] Trochę moich pstryków

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z obróbką idź w taką stronę, która się Tobie głównie podoba. Bo jak dostaniesz 10 różniących się opinii to w którą stronę z tych 10 pójdziesz? Nie ma co się bawić w chorągiewkę - rób dla siebie nie pod kogoś. Pod kogoś to robisz tylko gdy Ci ktoś za to zapłaci - wtedy nasz klient nasz Pan .

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Z obróbką idź w taką stronę, która się Tobie głównie podoba. Bo jak dostaniesz 10 różniących się opinii to w którą stronę z tych 10 pójdziesz? Nie ma co się bawić w chorągiewkę - rób dla siebie nie pod kogoś. Pod kogoś to robisz tylko gdy Ci ktoś za to zapłaci - wtedy nasz klient nasz Pan .
    Masz rację Vitez. mi bardziej chodzi o to czy moja obróbka jest w miarę poprawna. Chcę żeby zdjęcie było przyjemne w odbiorze. Z tym jest trochę jak z ludźmi. Nie potrafimy się sami krytycznie ocenić.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Chcę żeby zdjęcie było przyjemne w odbiorze.
    Dla jednych będzie przyjemne, dla innych nieprzyjemne a znajdą sie i tacy co dokopią byle dokopać i sobie ulżyć, nawet nie patrząc na zdjęcie - uroki internetu. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził, stąd moja rada.
    Dla Ciebie jest przyjemne w odbiorze? Modelce się podoba? Kilku najbliższym znajomym się podoba, których lubisz, szanujesz i ufasz że są szczerzy a nie się podlizują? To po co dalej szukać na siłę (jakże przeróżnych) opinii anonimów internetowych?

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Dla Ciebie jest przyjemne w odbiorze? Modelce się podoba? Kilku najbliższym znajomym się podoba, których lubisz, szanujesz i ufasz że są szczerzy a nie się podlizują? To po co dalej szukać na siłę (jakże przeróżnych) opinii anonimów internetowych?
    Co racja to racja. Jest tu też jest dużo osób które mogę pomóc i doradzić.
    Zawsze można się nauczyć czegoś nowego tudzież poprawić to co się już wie.

Uprawnienia umieszczania postów