Widać jak niektóre gmole są starte.
Ten na hondzie w dżinsach ma jeszcze całe kolana, ale ładnie się składają do tej jazdy.
Mógłyś ponumerować zdjęcia.
Faktycznie zapomniałem o numeracji,btw:motocyklujesz ?![]()
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Już nie, ostatni mój niezły jednoślad to "pyrkacz" Yamaha 535 Virago.
A, teraz został mi tylko "zabytek" motorower Komar z 1966 roku![]()
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 17-04-2014 o 00:13
Mam sporo tego, Rafał Pasierbek czy mistrz PL trialu moto... Fajna zabawa.Ale niestety imageshack zupełnie dało ciała i już nawet nie można tam wrzucać fotek.
zdjęcia ani nie powalają pod względem technicznym ani pod względem obróbki. Kiedyś jak fotografowłem sport itp przeczy, motoryzacje, to usłyszalem bardzo ważną informacje o moich zjęciach, a mianowicie brakowało w nich dynamiki, u ciebie zachodzi ten sam problem. Motory to maszyny które są głośne, pachną/śmierdzą paliwem, a w tym specyfinczym rodzaju są mocno zmodyfikowane i czesto poniszczone, daje to samk takiego "brudnego" męskiego sportu, gdzie Pan Krzysiek z biura nigdy tego nie zrozumie, a u ciebie własnie jak u mnie kiedyś, wygląda to wręcz jakby motocykliści pozowali, wiele z tych zdjęc zobacz ze mozna odebrac za takie które nie są w ruchupozdrawiam
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Taki sobie ten set... Całość sprawia wrażenie jakbyś znalazł się tam przypadkowo, pofocił 5min i poszedł do domu
Po pierwsze, dynamicznie foty leżą - czas 1/1000 i masz przepis jak zamrozić ruch (łącznie, a może przede wszystkim, z kołami)
Po drugie tło. Na pierwszej fotce było tak ciekawe tło, że aż ostrość postanowiła sobie tam zawędrować. Na innych nie jest lepiej...
Po trzecie. Kiepski wybór figur(?), trików(?) - chłopaki wyglądają jakby egzamin na kat A zdawali (fot 1-3), a jak już kolega na 5 pojechał na tylnym kole, to potraktowałeś go 275mm.
Napisałeś kiedyś w czyimś poście coś takiego:
Najprościej: porównaj swoje fotki z innymi z podobnych imprez,zobaczysz różnice.
No właśnie...
Pozdrawiam
drugi set napewno ciekawszy, ale nie oznacza to ze dobry, jedynie 6 bym zostawił bo im niżej tym słabiejnr.7 jest terenówka, jest piach, jest był jest akcja, i są ludzie których kompletnie nic nie wzrusza, ręce założone na siebie, telefon w łapie i logowanie na fejsa pewnie włączone
nr. 8 wolałbym mniej dołu więcej góry i więcej boków kadrowałbym w panorame (uważam też że z nieba można znacznie więcej wyciągnąć, wydaje się mega zdechłe) na nr.9 niby ostro ale nie od konca, nudno
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII