Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Łoł, odkryłem poważnego buga i fakt, ze Tamron kopiuje softy do obiektywów z Canona.
Teraz Canon powinien załozyć sprawę Tamronowi i podesłac mi w podzięce 135L, 24L, 35L, 85L+85/1.8, wymienić 70-200f/4 na 70-200f2.8IS, jakieś 1DsIII i 600L by stykło tez
Ew. druga mozliwośc, Tamron szczęśliwy, że nie doszlo do większego skandalu, w ramach podziekowania za wnikliwe czytanie exifu, podsyła mi nowe 70-300
Adres podam na PW
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Co więcej, moze się okazać, że układ mechaniczny w nowym Tamronie jest skopiowany/kupiony od Canona 28-105![]()
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 28-09-2010 o 12:38 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Chyba jednak nie, bo to nie jest pierwszy taki przypadek u Tamrona. Wszystkie Tamrony jakie znam mają wpisanego jakiegoś Canona w matadanych. Pamiętam, że nawet dawno temu testowałem jakiegoś bardzo starego, "analogowego", super taniego (mniej niż 300pln) spacerzooma (jakiś ob. kitowy, nie pamiętam) w Fotojokerze na swojej cyfrowej puszce i już wtedy to zauważyłem w plikach. (Może znajdę wątek na forum, bo wtedy o tym pisałem - to dolinkuję tutaj)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Znalazłem: http://canon-board.info/showthread.p...ghlight=tamron
Ostatnio edytowane przez ewg ; 29-09-2010 o 12:25 Powód: Automerged Doublepost
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\