Jest taki fajny zakątek w Dąbiu - ul. Grójecka czyli ujście Płoni> Cudne miejsce o zachodzie ze słońcem nad Szczecinem. Zaleta: nie ma baru w promieniu kilometra.![]()
Jest taki fajny zakątek w Dąbiu - ul. Grójecka czyli ujście Płoni> Cudne miejsce o zachodzie ze słońcem nad Szczecinem. Zaleta: nie ma baru w promieniu kilometra.![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Bar mozna przynieśc we własnym zakresie, miejsce znane i godne poloecenia, na pobliskiej plazy można użadzić ognisko
)
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Szczecinscy canonierzy- pokazujcie co ciekawsze ujecia z wczorajszego finalu Pekao Open. moich pare kadrow tutaj-> http://canon-board.info/showthread.php?t=68469
>asikson - może być i GOUDA
Wracając do tematu. Mellan - wyjazd gdzieś dalej wymaga małych przygotowań i zgrania terminarzy. A wieczorny wypad "na miasto" można zorganizować na biegu. Jak już pisałem wcześniej - jestem chętny na takie spotkanie.
Ja również chętnie bym się wybrał na wieczorne focenie i inne atrakcje.
pozostaje ustalić termin
50D + dodatki
“Fotografując staraj się pokazać to czego bez ciebie, nikt by nie zobaczył.” – Robert Bresson
Jeśli mamy strobować to trzebaby jeszcze ustaliś co mamy oświetlać. Modelkę, robaczki?