Modelkę![]()
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ew. Modelki![]()
Modelkę![]()
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ew. Modelki![]()
Ostatnio edytowane przez E.3 ; 20-09-2010 o 19:03 Powód: Automerged Doublepost
Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT
Tylko znajdź tu takie, które się zlecą na sesje nocną w Dabiu
Inna sprawa, to ta, że zimno w nocy już jest.
C-F-K - forever
Mi się wydaje, że na myśli była sesja wieczorową porą...![]()
Mam propozycję żeby pomysłodawca (pomysłodawcy) rzucili jakąś datą, co by jakiś punkt zaczepny zrobić![]()
jestem za, a w środę myślę obgadać i ustalić szczegóły....
ja jestem za "Postrobowaniem". Aktualnie dysponuje już trzema lampami. Co do terminu to może coś w przyszłym tygodniu,wieczorem? W weekend mnie nie ma więc odpadam jak coś...
myśle ze strobowanie w modelke/i mogło by być do przyjęcia o ile pogoda dopisze...
Zakończyć tą impreze można by było w bardziej rozsądny sposób w jakimś urokliwym miejscu w towarzystwie tzw. GOUDY![]()
![]()
Na potwierdzenie moich tez załączam definicję Goudy:
http://www.miejski.pl/slowo-Gouda
Czy ta cisza na forum oznacza, że pomysł piotrka72t odnośnie zorganizowania pleneru z postrobowaniem upadł?
A bo to trzeba sie na kolumba przespacerowac pomysl nie umarł nawet udało się znaleźć kompromic wszystkie szczegóły u Mellana
Piotr Talarczyk
1ds III 1d
Dzięki za odpowiedź. Na Kolumba na pewno się wybiorę bo nawet niedaleko pracuję, tylko że w dniach pon.-pt pracę kończę o godz. 21. Tak to jest jak się pracuje na swoim.
Tak jak piotrek72t mówi: udało się uzgodnić szczegóły projektu, a właściwie Kicz Projektu, jak nazwaliśmy go hasłowo :-D
Data i miejsce spotkania: 3 października (następna niedziela), w studio na Kolumba 5, godz. 15.30.
Miejsce akcji: trójkąt pomiędzy ZUSem, centrum Pazim i hotelem Neptun w godz. 16.30-19.30
Temat: Kicz Projekt, czyli wieczorne błyskanie w krajobrazie miejskim. Mamy zamiar zorganizować kilka modelek ustylizowanych na klimat przełomu lat 80/90 i poużywać flashy na statywach i bez, blend w trzech, czterech miejscach grupami.
Po plenerze możemy zorganizować battla na CB, a autorzy najciekawszych prac mogą liczyć na publikację efektów.
Dodatkowo, utworzyliśmy konto klubowe na maxmodels http://www.maxmodels.pl/canon-foto-klub.html, które w zamierzeniu ma promować efekty klubowych imprez o charakterze modelkowym oraz stanowić nasz słup ogłoszeniowy w tym środowisku.
Wszystkich tych, którzy brali udział w imprezie w willi Lentza, czy Bornem Sulinowie i pragną zamieścić swoje prace na MM koncie, proszę o ich przesłanie na mojego maila z podaniem linków do kont współtwórców zdjęć.
Póki co jest tam pusto, a trzeba zamieścić ogłoszenie na ichnim forum. Bez zdjęć tak jakoś nie bardzo... ;-)
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
...
C-F-K - forever